Bali'ye hakaret davası!

 Trabzonsporlu eski futbolcu ve futbol yorumcusu Serdar Bali hakkında kullandığı twitter hesabından bir Trabzonspor taraftarına hakarette bulunduğu iddiasıyla dava açıldı.Serdar Bali'nin twitter hesabından yazdığı bir mesaja karşılık veren bir Trabzonspor

Bali'ye hakaret davası!

 Trabzonsporlu eski futbolcu ve futbol yorumcusu Serdar Bali hakkında kullandığı twitter hesabından bir Trabzonspor taraftarına hakarette bulunduğu iddiasıyla dava açıldı.
Serdar Bali'nin twitter hesabından yazdığı bir mesaja karşılık veren bir Trabzonspor taraftarı akabinde Serdar Bali'nin hakaret içeren mesajıyla karşılaştı. Serdar Bali'nin Trabzonspor taraftarı olan O.Y.’ye “Aldığım çok battı sana herhalde. Gel tedavi edeyim seni, ne özürü kafayı mı yedin...” şeklinde hakarette bulunduğu iddia edildi. Söz konusu O.Y. savcılığa şikayette bulunurken, Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı'nca şüpheli Serdar Bali hakkında hakaret davası açıldı. Davada Bali hakkında 2 yıla kadar hapis isteminde bulunulduğu öğrenildi.
İddianamede, şüpheli Serdar Bali'nin, Trabzonspor taraftarı olan şikayetçi O.Y.’nin onur, şeref ve saygınlığını rencide edecek nitelikte somut bir fiil ve olgu isnat ederek alenen yakıştırmalarda bulunması ve alenen sövmek suretiyle onur, şeref ve saygınlığına saldırıda bulunduğu ve atılı suçu işlediği hususuna yer verildi. Trabzon Sulh Ceza Mahkemesi'nde görülecek olan davaya önümüzdeki günlerde başlanacağı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler