Balıkçı Trabzon'da öldü

Trabzon'un Beşikdüzü ilçesinde meydana gelen olayda, çalıştığı teknede kalp krizi geçiren 55 yaşındaki Cemal Şimşek hayatını kaybetti. Önceki akşam denize açılan ve karaya 50 mil uzaklıkta balık avına çıkan 'Çınaroğulları 1' adlı gemide işçi olarak çalışa

Balıkçı Trabzon'da öldü

Trabzon'un Beşikdüzü ilçesinde meydana gelen olayda, çalıştığı teknede kalp krizi geçiren 55 yaşındaki Cemal Şimşek hayatını kaybetti.

Önceki akşam denize açılan ve karaya 50 mil uzaklıkta balık avına çıkan 'Çınaroğulları 1' adlı gemide işçi olarak çalışan Ordu Ünye ilçesi nüfusuna kayıtlı Şimşek, arkadaşları ile yemek yedikten sonra dinlenmek üzere kamaraya çekildi.

Sabah kahvaltıya gelmeyen 6 çocuk babası Cemal Şimşek'i kaldırmak üzere yattığı yere gelen arkadaşları, balıkçının cansız bedeni ile karşılaştı. Şimşek, Trabzon'un Vakfıkebir Limanı'na, çalıştığı gemi ile getirildi. Daha sonra Şimşek'in cesedi, 112 Acil Servis ambulansı ile Vakfıkebir Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler