Bakın sigarayı nerede zulalamış

Rize Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ekipleri, eroin gibi bir minibüsün tavanına zulalanmış 13 bin paket kaçak sigara ele geçirdi.Edinilen bilgiye göre, Rize polisi tarafından kaçak sigaraya karşı başlatılan mücad

Bakın sigarayı nerede zulalamış

Rize Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ekipleri, eroin gibi bir minibüsün tavanına zulalanmış 13 bin paket kaçak sigara ele geçirdi.

Edinilen bilgiye göre, Rize polisi tarafından kaçak sigaraya karşı başlatılan mücadele kapsamında geçtiğimiz gün Rize’nin Gündoğdu Beldesi’nde bir minibüsü durduruldu. Minibüste uzman ekipler tarafından yapılan aramada, minibüsün tavanına zulalanmış 13 bin paket çeşitli markalarda gümrük kaçağı sigara bulundu. Konuyla ilgili olarak F.K ve K.Y. isimli şahıslar hakkında 5607 sayılı kaçakçılık kanununa muhalefetten yasal işlem başlatıldı. Sigaralara el konulurken, sigaraların eroin kaçıkçılığında görüldüğü gibi araçta oluşturulan gizli bölmelerde saklanması dikkat çekti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel