Bakanlıktan çöp aracı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığına yapılan girişimler sonucu Gümüşhane Belediyesine hibe edilen yeni çöp toplama aracı hizmete başladı.Konu ile ilgili bir açıklama yapana Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa Canlı, “Daha temiz ve yaşanılabilir bir çevre için Ç

Bakanlıktan çöp aracı!


Çevre ve Şehircilik Bakanlığına yapılan girişimler sonucu Gümüşhane Belediyesine hibe edilen yeni çöp toplama aracı hizmete başladı.


Konu ile ilgili bir açıklama yapana Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa Canlı, “Daha temiz ve yaşanılabilir bir çevre için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan çöp toplama aracı talep ettik. Bakanlığın konuya olumlu bakması neticesinde hibe yolu ile belediyemize bir adet çöp toplama aracı aldık. Böylece daha temiz bir Gümüşhane için bir adım daha atmış olduk. Hepimiz biliyoruz ki temizlik şehirler için en önemli hizmetlerinden biridir. Bu yüzden aracın belediyemize hibe edilmesinde Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Erdoğan Bayraktar’a, Bakan Yardımcısı Sayın Muhammet Balta’ya, Milletvekilleri Sayın Kemalettin Aydın’a ve Feramuz Üstün’e teşekkür ediyorum. Aracımız şehrimize hayırlı olsun.” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler