Bakanlar Trabzon'da bir araya geldi

 AK Parti Trabzon İl Başkanlığı tarafından organize edilen milletvekili çalışma programı Trabzon’da yoğun katılımla yapıldı. Programa, Sağlık Eski Bakanı Recep Akdağ, Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta, Trabzon Milletvekili Prof. Dr. Aydı

Bakanlar Trabzon'da bir araya geldi

 

AK Parti Trabzon İl Başkanlığı tarafından organize edilen milletvekili çalışma programı Trabzon’da yoğun katılımla yapıldı.
 
Programa, Sağlık Eski Bakanı Recep Akdağ, Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta, Trabzon Milletvekili Prof. Dr. Aydın Bıyıklıoğlu, Nusret Bayraktar, Feramüz Üstün, Nurcan Dalbudak, Prof. Dr. Emrullah İşler, Tülay Selamoğlu, Hüseyin Samani, İsmet Su, Murat Göktürk, Ertuğrul Soysal ve Ali İhsan Yavuz, AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu il ve merkez ilçe yönetim kurulu üyeleri katıldı.
Trabzon’un mahallelerinde ve ilçelerinde program yapan milletvekilleri, program öncesinde basınla birlikte sabah kahvaltısında buluştu. Sabah kahvaltısının açılış konuşmasını yapan il başkanı Dr. Adnan Günnar, milletvekili programlarının Trabzon için çok faydalı bir program olacağını belirterek, “12 milletvekilimizle bugün Trabzon ve ilçelerinde halkımız ve esnafımızla bir arada olacağız. Çok faydalı bir program olacağını düşünüyorum” diye konuştu.
 
Ev sahibi olarak Trabzon Milletvekili Prof. Dr. Aydın Bıyıklıoğlu, yaptığı konuşmada, “Milletvekili arkadaşlarımızla Trabzon’da çok faydalı bir program gerçekleşeceğini düşünüyorum. Buraya gelen milletvekillerimiz birbirinden değerli milletvekilleri. Her zaman sahada olan milletvekillerimizle bugün esnafımız ve halkımızı gezerek sorunlarını dinleyeceğiz” dedi.
 
Trabzon’da bütün milletvekilleri adına söz alan sağlık eski bakanı Recep Akdağ, Trabzon’da olmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, “Allah’a şükürler olsun Türkiye huzura kardeşliğe doğru güzel bir şekilde gidiyor. AK Parti teşkilatları olarak bu yürüyüşü hızlandırmak, bu yürüyüşte yer almak için Anadolu’dayız. Bütün arkadaşlarımız aynı çalışmaları yürütüyor. Maksadımız, kalkınan Türkiye’nin kardeşlik seviyesi olarak yoluna devam etmesidir” dedi. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel