Bakanlar Kurulu'nda görev değişikliği

AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, "Samsun bir bakanlık kaybetmedi, sadece Samsun milletvekillerimizin yer değişikliği oldu. Ümit ediyorum bayrağı daha ileriye taşımaya devam edecektir" dedi.Köktaş yaptığı açıklamada, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ta

Bakanlar Kurulu'nda görev değişikliği

AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, "Samsun bir bakanlık kaybetmedi, sadece Samsun milletvekillerimizin yer değişikliği oldu. Ümit ediyorum bayrağı daha ileriye taşımaya devam edecektir" dedi.

Köktaş yaptığı açıklamada, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan yeni kabine listesinde, Samsun Milletvekili Akif Çağatay Kılıç'ın Gençlik ve Spor Bakanlığı'na getirilmesini değerlendirdi.

Bakan Suat Kılıç'ın değişiminin kendileri için sürpriz olduğunu belirten Köktaş, şöyle konuştu:

"Böyle bir değişikliği Bakanımızla ilgili beklemiyorduk. Hatta il başkanları toplantısının ardından Gençlik ve Spor Bakanlığı'nda 1,5 saat Samsun Büyükşehir Belediye Başkanımız Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti Samsun Kadın Kolları Başkanımız, gençlik kollarımız birlikte bakanımızla görüşme yapmıştık. Samsun'a dair, geleceğe dair beraber birçok konuyu da konuştuk. Dolayısıyla biz böyle bir değişikliği beklemiyorduk. Böyle bir değişiklik kararı tamamen Genel Başkanımız ve Başbakanımızındır. Karar öncelikle ilimize, sonra ülkemize hayırlı olsun."

Köktaş, Samsun'un bakanlık kaybetmediğini vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Samsun bir bakanlık kaybetmedi, sadece Samsun milletvekillerimizin yer değişikliği oldu. Ümit ediyorum bayrağı daha ileriye taşımaya devam edecektir. Akif Çağatay Kılıç, bizim bu dönem Samsun milletvekilimiz. 2,5 yıl içinde Samsun'u iyice tanıdı. Zaten uzun yıllar Başbakanımızın yanında çalışmasından ötürü bir tecrübesi var. 2,5 yıl içinde siyasi tecrübeyi öğrendi ve o kazanımları sağladı. Hayırlı uğurlu olsun."

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel