Bakan'ın konvoyunda kaza!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız'ın 3 koruması, geçirdikleri trafik kazasında yaralandı. Alınan bilgiye göre, Rize'de düzenlenecek olan Enerji Verimliliği Paneli'ne katılmak için Esenboğa Havalimanı'na giden Bakan Yıldız'ın korumalarının bulu

Bakan'ın konvoyunda kaza!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız'ın 3 koruması, geçirdikleri trafik kazasında yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Rize'de düzenlenecek olan Enerji Verimliliği Paneli'ne katılmak için Esenboğa Havalimanı'na giden Bakan Yıldız'ın korumalarının bulunduğu Necati Aktaş'ın kullandığı otomobil, Esenboğa Havaalanı yolunda Milliyet Gazetesi matbaası önünde kontrolden çıkarak devrildi. Yol kenarındaki ağaçlara çarparak duran otomobilde bulunan sürücü Aktaş ile Lütfi Kutluca ve Mastafa Apak isimli korumalar yaralandı. Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedaviye alınan yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı bildirildi. Bakan Yıldız'ın kaza nedeniyle Rize'ye gecikmeli gittiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler