Bakan Yıldız 'Kemençe Ağası' oldu

  Giresun'un Görele ilçesinde Kemençe ve Horon Günleri etkinliğine katılan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Taner Yıldız, "Kemençe Ağası" seçildi.Trabzon’dan karayoluyla Giresun’a gelen Bakan Taner Yıldız, Görele ilçesinde Kemençe ve Horon Günleri programı

Bakan Yıldız 'Kemençe Ağası' oldu

 

 Giresun'un Görele ilçesinde Kemençe ve Horon Günleri etkinliğine katılan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Taner Yıldız, "Kemençe Ağası" seçildi.

Trabzon’dan karayoluyla Giresun’a gelen Bakan Taner Yıldız, Görele ilçesinde Kemençe ve Horon Günleri programına katıldı. Burada bir konuşma yapan Bakan Yıldız, ülkenin son 10 yılda her alanda büyüdüğünü söyledi. Yıldız, "Türkiye son 10 yıldır idaresine, iradesini koyarak her şeyi ile büyümeye başladı. Yalnızca iradesini değil, aynı zamanda gönlünü ve sağduyusunu da koyarak büyüdü. Bu büyüme, obez büyüme değil, her şeyi ile büyüme. Bizler hangi makamda olursak olalım doğru yapmak mecburiyetindeyiz. Çünkü doğru yaparak büyüyebiliriz. Vatandaşlarımızın refah seviyesini daha da yükseltmek için çalışacağız, gayret edeceğiz" dedi.

Konuşmanın ardından aslen Göreleli ve Kemençe ve Horon Günleri'nin isim babası olan Başbakan Başdanışmanı Hüseyin Belsi, Bakan Yıldız’ın "Kemençe Ağası" seçildiğini belirtti ve kendisine kemençe hediye etti. Hediyeyi alan Bakan Yıldız, kemençeyi çalmayı denedi ama başarılı olamadı. Yıldız, “Kemençe çalamam ama iyi dinleyiciyimdir, horon da oynayamam ama izlemeyi severim" dedi.

Bakan Yıldız, etkinliğin ardından İl Koordinasyon Kurulu toplantısına katılmak üzere Giresun Valiliği'ne gitti. Bakan Yıldız’a Vali Dursun Ali Şahin ve AK Parti Giresun Milletvekili Mehmet Geldi eşlik etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler