Bakan Trabzon'da hasret giderdi

Bölge seçim güvenliği toplantısı için dün Trabzon'a gelen İçişleri Bakanı Sebahattin Öztürk, baba ocağı Trabzon'un Dernekpazarı ilçesinde çeşitli ziyaretlerde bulundu.Beraberinde Rize Valisi Ersin Yazıcı ile birlikte Dernekpazarı ilçesine gelen Bakan Öztü

Bakan Trabzon'da hasret giderdi

Bölge seçim güvenliği toplantısı için dün Trabzon'a gelen İçişleri Bakanı Sebahattin Öztürk, baba ocağı Trabzon'un Dernekpazarı ilçesinde çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Beraberinde Rize Valisi Ersin Yazıcı ile birlikte Dernekpazarı ilçesine gelen Bakan Öztürk, daha sonra ilçe belediyesine giderek hemşehrileriyle hasret giderdi. Bakan Sebahattin Öztürk, muhtarların yaylalardaki yapılaşma sorunuyla ilgili sorusu üzerine, “Sorunlarınızı iyi biliyorum, ben de buralarda büyüdüm. Mevcut kanun Türkiye genelini baz olarak hazırlanmıştır. Oysa bizim bölgemizdeki durum diğer bölgelerden farklıdır. Bunun göz önüne alınması için çeşitli girişimler yapılsa da maalesef sorun tam olarak çözülememiştir. Bunun için bu bölgeye mahsus yapılacak düzenlemeyle sorun giderilecektir“ dedi.

Vatandaşların, trafik tescil için diğer ilçelere gitmekten yakınması şeklindeki sorusu üzerine Bakan Öztürk, "Trafik tescil işlemleri nüfus müdürlüğünden görülecek, kanunnamesi hazır yakında yasalaşır sanırım" diye cevapladı.

Bakan Sebahatin Öztürk, Kaymakamlığa kısa ziyaretin ardından Atatürk İlkokulu’nda açılan müzeyi gezdi. Öğretmen Rukiye Göksu Sürmeneli’den müze ile ilgili bilgi alan Bakan Öztürk, müzede bulunan eşyaları incelerken aralarında kendisine ait karneyi görünce duygulandı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel