Bakan OR-Gİ'yi inceleyecek

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Ordu ile Giresun illerinin ortak kullanımı için ilk olarak 1964 yılında dönemin Bayındırlık Bakanı Arif Hikmet Onat tarafından sözü verilen, aradan geçen 50 yılda 8 cumhurbaşkanı, 25 başbakan, 41 ula

Bakan OR-Gİ'yi inceleyecek

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Ordu ile Giresun illerinin ortak kullanımı için ilk olarak 1964 yılında dönemin Bayındırlık Bakanı Arif Hikmet Onat tarafından sözü verilen, aradan geçen 50 yılda 8 cumhurbaşkanı, 25 başbakan, 41 ulaştırma, 34 bayındırlık bakanı eskiten ve yakında hizmete girecek olan Ordu-Giresun Havaalanı'nda incelemelerde bulunacak. 

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, 6 Şubat Cuma günü saat 10.00 sıralarında helikopterle Ordu-Giresun Havalimanı'na gelerek incelemelerde bulunacak. Mart ayının son haftasında hizmete girmesi planlanan havaalanındaki son çalışmaları yerinde incelemek üzere Ordu’ya gelecek olan Bakan Elvan, terminal binası inşaatı önünde bir basın açıklaması yapacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel