Bakan İdris Güllüce Ordu'da

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz'ı makamında ziyaret etti. Ordu'da programına valilik ziyaretiyle başlayan Bakan Güllüce, daha sonra AK Parti Ordu İl Başkanlığını, ardından da Ordu Büyükşehir Belediye

Bakan İdris Güllüce Ordu'da
Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz'ı makamında ziyaret etti.
 
Ordu'da programına valilik ziyaretiyle başlayan Bakan Güllüce, daha sonra AK Parti Ordu İl Başkanlığını, ardından da Ordu Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti.
 
Ordu Büyükşehir Belediyesi önünde Başkan Yılmaz tarafından çiçekle karşılanan Bakan Güllüce, daha sonra belediyenin şeref defterini imzaladı. 
 
Ardından makama geçen Güllüce, 30 Mart yerel seçimlerinde başarı göstererek seçilen Yılmaz'ı tebrik etti. Enver Yılmaz'ın başarılı milletvekilliği dönemlerini geçirdiğini söyleyen Bakan Güllüce, şunları kaydetti:
 
"Enver Bey çok başarılı bir seçim geçirdi ve kazandı. Kendisinin Ordu'ya başarılı hizmetler yapacağından hiç kuşkumuz yok. Kendisi her zaman verilen görevleri layıkıyla ve hakkıyla yerine getirmiş bir arkadaşımızdır. Belediye başkanlığı görevinde başarılı çalışmalar yaparak Ordu'ya özlenen hizmetleri kazandıracağına eminim. İnanıyorum ki Enver Bey, Ordu'yu yeniden parlatacak ve Ordu'ya güzel yenilikler kazandıracaktır."
 
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz da başarılı çalışmalar yaparak haziran ayından itibaren hızlı bir çalışma temposuna gireceklerini belirtti.
 
Yılmaz, ziyaretinden dolayı Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'ye teşekkür ederek, kendisini Ordu'da ağırlamaktan şeref duyduklarını ifade etti. 
 
Ziyaretin ardından belediye meclis salonuna geçen Bakan Güllüce'nin, burada basına kapalı gerçekleştirdiği toplantıda bölgedeki yatırım konularını ele aldığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel