Bakan gazetecileri kimden kolladı

 Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, çeşitli beldelerdeki turistik tesisleri ve koyları incelemek üzere Muğla'nın Bodrum İlçesi'ne gitti.  Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Bodrum kıyılarındaki yapılaşmayı yerinde inceledi. Milas Bod

Bakan gazetecileri kimden kolladı

 


Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, çeşitli beldelerdeki turistik tesisleri ve koyları incelemek üzere Muğla'nın Bodrum İlçesi'ne gitti.

 

 

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Bodrum kıyılarındaki yapılaşmayı yerinde inceledi.

 

Milas Bodrum Havalimanı'na bugün 13.00 sıralarında inen Bakan Bayraktar, Muğla Valisi Fatih Şahin, Bodrum Kaymakamı Mehmet Gödekmerdan, Ak Parti İlçe Başkanı Yılmaz Algül tarafından karşıladı.

 

Havalimanından Bodrum Kaymakamlığı'na gelen Bakan Bayraktar, turistik tesis yatırımları hakkında ilgilerden ilgili bilgi aldı.

 

BAKAN BAYRAKTAR GAZETECİNİN OBJEKTİFİNİ YERDEN ALDI

Havalimanından Bodrum Kaymakamlığı'na gelen Bakan Bayraktar, turistik tesis yatırımları hakkında ilgililerden bilgi aldı.

 

Bakan Bayraktar, kaymakamlık binasından çıkarken korumaların basın mensuplarına engel olmaya çalışması nedeniyle kısa süreli gerginlik yaşandı.

 

AMAN ZARAR GELMESİN!

Gerginlik sırasında gazetecilerden birinin yere düşen objektifini alan Bakan Bayraktar, "Arkadaşlar dikkatli olalım. Bu objektif kimin? Aman zarar gelmesin" dedi.

 

Basın mensuplarına kısa bir açıklama yapan Bakan Bayraktar "Bodrum çok önemli ve değerli bir turizm bölgesi. Çok hızlı gelişiyor, sürekli yatırım yapılan bir yer olması nedeniyle ben de incelemede bulunmak ve gezmek üzere geldim. Yetkililerden yatırımlar ve imar durumlarındaki gelişmelerle ilgili bilgi aldım. Gerekirse denizden de gezip inceleme yapacağım" diye konuştu.

 

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler