Bakan Eroğlu, Ordu'da sergi açtı

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Ordu'nun Fatsa ilçesinde kızı Merve Eroğlu Uşun'un karma resim sergisinin açılışını gerçekleştirdi.Damadı İhsan ve kızı Merve Eroğlu Uşun'un memleketi Ordu'nun Fatsa ilçesine gelen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel

Bakan Eroğlu, Ordu'da sergi açtı

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Ordu'nun Fatsa ilçesinde kızı Merve Eroğlu Uşun'un karma resim sergisinin açılışını gerçekleştirdi.

Damadı İhsan ve kızı Merve Eroğlu Uşun'un memleketi Ordu'nun Fatsa ilçesine gelen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Fatsa Belediyesi Kültür Sarayı'nda geliri hayır kurumuna bağışlanmak üzere açılan karma resim sergisinin açılışını yaptı. Açılışa Ordu Valisi Kenan Çiftçi, AK Parti Ordu Milletvekilleri Mustafa Hamarat, İhsan Şener ve Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, çevre ilçe belediye başkanları ve vatandaşlar katıldı.

Damadının Ordulu olduğunu ifade ederek, “Kızım Merve Eroğlu Uşun'un yaptığı 93 adet yağlı boya resimlerinin sergilendiği salonda açılış yaptım. Bu sergiden elde edilecek gelir tamamen eğitim maksatlı Kur’an kursuna bağışlanacak. Daha önce gelince görmüştüm Kur’an kursunda inşaatın eksiklikleri vardı. Kızım böyle bir çalışma yaptı, tamamen bağış olacak. Hayır kurumunun makbuzları da var" dedi.

Merve Eroğlu Uşun ise, 93 adet bir kısmı ebru bir kısmı da yağlı boya olan resimleri 2 yılda yaptığını belirterek, “Elde edilecek geliri Fatsa İslamdağı Mahallesi’nde bulunan Çatak Kur’an Kursu inşaatına bağışlayacağım” diye konuştu.

Bakan Veysel Eroğlu sergiyi gezip inceledikten sonra sergide bulunan 400 TL'lik İstanbul Kız Kulesi resim tablosunu satın aldı.

20140517aw092934_01.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel