Bakan Bayraktar'ı gençlik bağrına bastı

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Gülbahar Hatun Mahalle teşkilatı ofisinin açılışını yaptı.Bakan Bayraktar beraberinde Ak Parti Trabzon İl başkanı Adnan Günnar ile birlikte Gülbahar Hatun Mahalle teşkilatı ofisinin kurdelesini keserek açılışı

Bakan Bayraktar'ı gençlik bağrına bastı

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Gülbahar Hatun Mahalle teşkilatı ofisinin açılışını yaptı.

Bakan Bayraktar beraberinde Ak Parti Trabzon İl başkanı Adnan Günnar ile birlikte Gülbahar Hatun Mahalle teşkilatı ofisinin kurdelesini keserek açılışını yaptı.
 
Bakan Bayraktar burada partililere hitaben yaptığı konuşmada partilerinin hizmetinde güzel bir ofisin açılışını yapmanın gururunu taşıdıklarını belirterek, “Seçim çalışma ofislerinin sayısını artırmak lazım. Vatandaş gelecek buralara sıkıntısını derdini anlatacak. Bunları ilçe başkanını oradan da il başkanına iletilecek, bu da daha çok kaynaşmayı sağlayacak” dedi.
 
Kendi partilerinin çok ayrı bir özelliği olduğunu ifade eden Bakan Bayraktar “ Halkın kendisinin kurduğu bir parti. Diğer partiler gibi jakoben tepeden bakan parti değil, halkın içinden gelen halkın kurduğu bir parti. Onun için kök saldı ve tuttu. Anketler yapılıyor şuan yüzde 54-55 oranında gözüküyor.
 
Demek ki bu millet hakikaten bu partiyi sahiplendi . Trabzon’da yüzde 60 ‘a yakın oy aldık. Müthiş bir şey, önümüzde belediye seçimleri var. Şimdiden ezber demeyim ama 3-4 ay sonra sahada konuşacağız” diyen Bakan Bayraktar konuşmasını şöyle sürdürdü:
 
“Türkiye’nin genelinde iki kişiden birisi bizim partiye oy veriyor. Trabzon’da da 10 kişiden 6 kişi Ak Partili. Bu ne demektir bizim daha çok sorumlu olmamız lazım. Daha çok vatandaşla ilgilenmemiz lazım. Dertlerle, fakirlerle ve gurabalarla , yolda kalmışlarl,a hastalaral daha çok ilgilenmemiz lazım. Bu büroları da kurduğumuz zaman halkın gözeneklerine inme halka daha çok yaklaşıyoruz.Biz Dünya devlerinin arasına girmeye talibiz.
 
Cumhuriyetimiz 100 yaşına geldiği zaman en büyük 10 tane devletinden bir tanesi olacağız. Dünyadaki mazlumların gariplerin hakkını savunmak için BM’lerde daimi üyelikte sözümüzü geçirebilen gerektiğinde masaya yumruğunu vurabilen bir konum kazanmamız lazım. Bu çok çalışmakla olur”
 
Öte yandan Bakan Bayraktar Çaykara Dernekpazarı Kültür ve Dayanışma Derneğini de ziyaret etti.
 
Bakan Bayraktar burada yaptığı konuşmada ise şunları söyledi.
 
“Trabzon bizim evimiz. Burada köylerimiz var,  bu dernek birlikteliği sağladığı için tebrik ediyorum, birlikteliğimiz daha da çok artmasını ümit ediyorum. Dernekçilik birliktelik olmak ve fedakarlık isteyen bir husus. Fedakarlık olmadan da bu cemiyetleri ayakta tutmak mümkün değil”
 
Burada istek ve talepleri alan Bakan Bayraktar’a Uzungöl tablosu hediye edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler