Bakan Balta Kebir Süt'ü ziyaret etti

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta, KEBİR’ in Ankara Bölge Müdürlüğü’ nü ziyaret ederek Yakup Karadeniz’ i gösterdikleri başarıdan dolayı kutladı.   Bölge müdürü Yakup Karadeniz ile görüşen Balta, Trabzon'dan başlayıp ülke sathına yayılan

Bakan Balta Kebir Süt'ü ziyaret etti
Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta, KEBİR’ in Ankara Bölge Müdürlüğü’ nü ziyaret ederek Yakup Karadeniz’ i gösterdikleri başarıdan dolayı kutladı.
 
 
 Bölge müdürü Yakup Karadeniz ile görüşen Balta, Trabzon'dan başlayıp ülke sathına yayılan KEBİR  ürünlerinin, Trabzonlu olarak yüzlerini güldürdüğünü belirterek, KEBİR’ in başarı çıtasını yükselmesi için her türlü katkıyı sağlayacaklarını söyledi.
Süt ve süt ürünleri sektörüne, yerelden başlayıp  ülke sathına yayılmanın, dev rakiplerle başa baş yarışmanın küçümsenmeyecek bir olay olduğunu belirten Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta, “ Karşınızda yılların dev firmaları var. Bunların arasına katılıp bunlarla boy ölçüşmek hiçte kolay bir iş değil. Fakat KEBİR ürettiği ürünleri güvenip bu pazarda kendine yer edindi. Dev firmaların rakibi olmayı başardı.
 
Bu Trabzon insanının girişimciliğine en iyi bir örnektir” dedi.  KEBİR Ankara Bölge Müdürü Yakup Karadeniz’ i başarılarından dolayı tebrik eden Balta, Başarı çıtasını daha da yukarıya taşıyacağına inandığı KEBİR’ e her türlü desteği vereceklerini belirterek, göğüslerini kabartacak yatırımlarda bulanacak tüm hemşehrilerinin her zaman yanında olacağını söyledi.
 
Bakan Yardımcısı Balta’ ya ziyareti için teşekkür eden KEBİR Ankara Bölge Müdürü Yakup Karadeniz, “ Değerli büyüğümüzün yanımızda ve bize destek olması bizim için çok önemli. Ziyareti bizim için moral ve motivasyon açısından çok olumlu oldu. Bizlerde başarı çıtamızı sürekli yükseltip, sayın bakanımızı mahçup etmeyeceğiz “ dedi.
 
Muhammet Balta  Kebir Süt yönetimini kutlayarak önemli bir hizmet yapıyorsunuz. Ayrıca istihdam sağlayarak ta ülkeye büyük katkılarınız oluyor. Şahsınızda Kebir süt yönetimini kutluyorum. Kebir süt artık Dünya markası olma yolunda emen adımlarla ilerliyor“dedi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel