Bahçecik Yolu Asfaltlanıyor

Trabzon’un önemli ulaşım yollarından biri olan Bahçecik’e çıkan yolun yapımında sona gelindi. TOKİ tarafından yaptırılan 354 konut ile birlikte yapımına başlanan yolun asfaltlanmasına başlandı.  3 kilometre uzunluğunda ve 15 metre genişliğinde olan yolun

Bahçecik Yolu Asfaltlanıyor

Trabzon’un önemli ulaşım yollarından biri olan Bahçecik’e çıkan yolun yapımında sona gelindi. TOKİ tarafından yaptırılan 354 konut ile birlikte yapımına başlanan yolun asfaltlanmasına başlandı.  3 kilometre uzunluğunda ve 15 metre genişliğinde olan yolun yapımının 20 gün içerisinde bitirilmesi planlanıyor. Trabzon’un en eski mahallelerinden biri olan Bahçecik Mahallesi’ne gidiş dönüş yolu olarak planlanan yolun bitirilmesi ile birlikte Bahçecik ile  yukarısında bulunan köylerin ulaşım şartları da düzeltilmiş olacak.

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Bahçecik Yolu’nun yapımının önemine vurgu yaparak, “Trabzon’un güneyinden geçecek olan Kanuni Bulvarı’nın yapım ihalesi yapıldı ve önümüzdeki günlerde inşaatına başlanacak. Bu yola dikey olarak bağlanacak olan yolların standardının yükseltilmesi için mevcut yolların genişletilmesi ve bunlara yeni yolların bağlanmasını sağlıyoruz. Erdoğdu Yolu’nun yapımı hızla devam ediyor. 2014 yılına kadar bu yol çift gidiş, çift geliş olarak gerçekleştirilecek.  Uğurlu Karşıyaka Yolu’nun projesi bitirildi, yapım ihalesi yapılacak. Bahçecik Yolumuz ihtiyacı karşılayamıyordu. 3 kilometre uzunluğundaki Bahçecik Yolu’nun Zağnos Vadisi içerisinde geçirilen yolun yapımı 3 hafta içerisinde tamamlanacak ve halkımıza yeni bir alternatif yol sunmuş olacağız. Trabzon’umuza hayırlı olsun” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler