Bahadır panelde konuştu

Karadeniz Teknik Üniversitesi ( KTÜ) Osman Turan Kültür ve Kongre Merkezinde, Doğu Karadeniz Deri ve Zührevi Hastalıklar Derneği tarafından, ilk ulusal güz toplantısı nedeniyle organize edilen “Otoimmün Büllöz Hastalıklar” konulu konferans düzenlendi. “Ka

Bahadır panelde konuştu

Karadeniz Teknik Üniversitesi ( KTÜ) Osman Turan Kültür ve Kongre Merkezinde, Doğu Karadeniz Deri ve Zührevi Hastalıklar Derneği tarafından, ilk ulusal güz toplantısı nedeniyle organize edilen “Otoimmün Büllöz Hastalıklar” konulu konferans düzenlendi.

 “Karadeniz Deri ve Zührevi Hastalıklar Derneği Başkanı Prof.Dr. Sevgi Bahadır İçi su dolu kabarcıklarla seyreden, uzun süreli deri hastalıklarından biri olan “Otoimmün Büllöz Hastalıkları konusunda Türk bilim adamları burada sunum yaptı.

Prof Dr Sevgi Bahadır sunumda önemli mesajlar vererek Avrupa Tedavi Kılavuzu ile beraber çalışıyoruz.”dedi

 Kongreye, Türkiye’deki bilim insanları ve Amerika Birleşik Devletleri (ABD),İsviçre, Almanya, Fransa ve Maracistan’dan 5 yabancı bilim adamıyla birlikte toplamda 250 davetli katıldı. Konferansta Konuşma yapan Doğu Karadeniz Deri ve Zührevi Hastalıklar Derneği Başkanı Prof.Dr. Sevgi Bahadır İçi su dolu kabarcıklarla seyreden, uzun süreli deri hastalıklarından biri olan “Otoimmün Büllöz Hastalıkları konusunda Türk bilim adamları burada sunum yapacaktır. Bu hastalık konusunda konferans yapmamız gerekliydi. Avrupa Tedavi Kılavuzu ile beraber çalışıyoruz. Türkiye’de bu hastalık az görülse de bu konuyla ilgili daha bilinçli olmamız gerekliydi. ” dedi

Prof.Dr. Sevgi Bahadır, Otoimmün Büllöz Hastalıklar alanında dünyanın ve ülkemizin önde gelen isimlerini buluşturduğunu belirterek “ Zengin bilimsel programımızla, tarihi, mutfağı, yeşili ve mavisi, tüm doğal güzellikleri ile Trabzon’umuzda sizlere ev sahipliği yapmaktan büyük mutluluk duyacağız.”dedi Öte yandan Türkiye geneli ve yabancı bilim adamları olmak üzere 250 kişinin katıldığı konferansta paneller, olgu tartışmaları, sözel ve poster bildiri ve bilim adamlarının sunumuyla bugün son bulacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel