Baha'dan valiye ziyaret

 Muğla Valisi Fatih Şahin, Baha'nın yaşına göre gösterdiği performansın önemli bir yetenek olduğunu ifade etti. Şahin, "Baha'da müthiş bir kabiliyet var. Kendisini beğenerek izliyoruz. Bu yaşta bu tür bir faaliyette bulunması yeteneğinin göstergesi. Ülkem

Baha'dan valiye ziyaret

 

Muğla Valisi Fatih Şahin, Baha'nın yaşına göre gösterdiği performansın önemli bir yetenek olduğunu ifade etti. Şahin, "Baha'da müthiş bir kabiliyet var. Kendisini beğenerek izliyoruz. Bu yaşta bu tür bir faaliyette bulunması yeteneğinin göstergesi. Ülkemizde gün geçtikçe her alanda çok güzel işler yapılmaya başlandı. Bu anlamda Baha'nın gelecekte ülkeyi dünya çapında temsil edecek bir değer olacağını düşünüyorum. Ailesini de tebrik ediyorum. Baha'nın buralara kadar gelmesinde emeğiniz büyük. Severek ve istenerek yapılan işte, insan başarılı olur" diye konuştu.
 
Sevimli hareketleriyle dikkat çeken Baha, Muğlalılara seslendi. Baha Bayırlı, "Muğlalı büyüklerim, ağabeylerim ve ablalarım SMS ile desteklerinizi bekliyorum. Yarışmada birinci olmak istiyorum" derken, babası Zekeriya Bayırlı ise "Halkımızın oğlum Baha'ya final programında destek olmasını istiyorum" dedi.
 
Ziyarette Vali Şahin, daha sonra Baha'ya oyuncak otomobil hediye etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel