Bağış kutusu değil bağış kasası

Trabzon’un Of ilçesine bağlı Cumapazarı beldesinde bir Kuran Kursu’na yardım toplamak için konulan çelik para kasası dikkat çekiyor. Of-Çaykara karayolu üzerinde bulunan Merkez Camisi’nin altında bulunan Kuran Kursu’na bağış toplamak isteyen Kuran Kursu Y

Bağış kutusu değil bağış kasası

Trabzon’un Of ilçesine bağlı Cumapazarı beldesinde bir Kuran Kursu’na yardım toplamak için konulan çelik para kasası dikkat çekiyor.

Of-Çaykara karayolu üzerinde bulunan Merkez Camisi’nin altında bulunan Kuran Kursu’na bağış toplamak isteyen Kuran Kursu Yönetimi çelik para kasasını kursun dışında duvara monte ettiler. Üzerine de “Kursumuz ve Öğrencilerimiz yardımlarınızı bekliyor” yazısı yazdılar. Duvara monte edilen çelik para kasası yoldan geçenlerin bir hayli dikkatini çekiyor. Karadeniz insanının kullanıldığı ilginç bağış toplama yöntemi aynı zamanda hırsızlara da davetiye çıkartıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel