Bacamı tıkadılar beni öldürmek istediler

 Trabzon’un Arsin İlçesinde iki aile arasında soba kavgası mahkemeye taşındı.İlçenin Fatih mahallesinde yaşayan S.A (41) evde ısınmak için kullandığı kömürlü sobanın sürekli tütmesi ve evi duman kaplaması netini ile bacasını kontrol etti. Evin çatısına çı

Bacamı tıkadılar beni öldürmek istediler

 

Trabzon’un Arsin İlçesinde iki aile arasında soba kavgası mahkemeye taşındı.

İlçenin Fatih mahallesinde yaşayan S.A (41) evde ısınmak için kullandığı kömürlü sobanın sürekli tütmesi ve evi duman kaplaması netini ile bacasını kontrol etti. Evin çatısına çıkarak bacasını kontrol eden S.A evinin bacasının kumaş parçaları ile tıkandığını tespit etti.

Yapmış olduğu araştırmada S.A bacasını üst kat komşusunun tıkadığını belirleyerek komşusunun zilini çaldı. S.A komşusuna “ evimin bacasını siz mi tıkadınız.” Sorusunu sordu. Komşusu N.S (49) “ evet ben tıkadım” diye yanıt alınca şaşkına döndü.

Almış olduğu bu cevap üzerine karakola giderek şikayetçi olan S.A, “ evimin bacasını tıkayarak benim dumandan ölmemi istedi bu yüzden komşumdan şikayetçiyim.”dedi. S.A’nın şikayeti üzerine polis ekipleri N.S’yi göz altına aldı. N.S vermiş olduğu ifadede. “ evinin bacasından çıkan duman benim eve geliyor ve ben monoksit gazı zehirlenmesinde çok korkuyorum. Bu yüzden böyle bende bacayı tıkadım.”şeklinde konuştu

Polis birbirinden şikayetçi olan her iki tarafı da adliyeye sevk etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel