Babuşcu'dan Trabzonlu 'Uşaklara' Çağrı:

 Trabzon Federasyonu'nun organize ettiği etkinlikler, "Feshanede 2013 Trabzon Günleri" adı altında, 21-22-23-24 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Trabzon Günleri'nin Feshane'de bugün yapılan açılışına, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Trabzo

Babuşcu'dan Trabzonlu 'Uşaklara' Çağrı:

 Trabzon Federasyonu'nun organize ettiği etkinlikler, "Feshanede 2013 Trabzon Günleri" adı altında, 21-22-23-24 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

 Trabzon Günleri'nin Feshane'de bugün yapılan açılışına, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Eyüp İlçe Kaymakamı Osman Kaymak, Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, CHP Trabzon Milletvekili Volkan Canalioğlu, Güngören Belediye Başkanı Yücel Karaman, Trabzon Federasyonu Başkanı Dr. Haydar Dulkadiroğlu, Ak Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu, CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı, Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay, siyasi parti temsilcileri ve STK mensupları katıldı.

 

Etkinlikte dostluk ve kardeşliğin önemine değinen İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Trabzon"un 95. Kurtuluş Yıldönümünü kutladı. Vali Mutlu, "Güzel şehrimiz Trabzonumuzun işgalden kurtuluşu için tertip edilen tanıtım gününde hep bir aradayız. Anadolu'daki her şehrimizin farklı kültürel değerleri vardır. Trabzon bizim marka şehirlerimizden biridir. Trabzon dost bir şehirdir. Bugün bu etkinlikte Trabzon Fedarasyonu, Şanlıurfa ve Kahramanmaraş'ı burada ağırlıyor. Bu güzel misafirperverlik, şehirler arasında kardeşlik noktasında örnek bir davranış olmuştur. Birlik , beraberlik, sevgi ve dayanışma duygularını her zaman çok önemsiyoruz. Kardeşlik ve dostluk manasında bu güzel etkinliklerimiz, dostluğumuzun, birlik ve kardeşliğimizin daim olması için örnek teşkil ediyor" dedi.

 

"İhtilaf değil İttifak olun…"

 

Ak Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu ise, Trabzon Dernekler Federasyonu ve Trabzon Fedarasyonu arasındaki ihtilafın kaldırılması için çağrıda bulundu.

Ak Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu şunları söyledi: "Trabzonlu bir Akçaabatlı olarak Trabzon Federasyonu'nun düzenlediği böyle bir etkinlikte bulunmaktan büyük bir memnuniyet duyuyorum. Trabzon has uşakların memleketidir. Bu yönüyle Trabzonlu olmak benim için ayrı bir gurur meselesidir. Ayrıca bir sitemim olacak. Trabzon Dernekler Federasyonu adında bir yapı var.

Ayrıca bugün burada görüyoruz, Trabzon Federasyonu adıyla bir yapı daha var. Ula etmeyin eylemeyin daa. İki dernek kendi aranızda niye ihtilaf ediyorsunuz? Bunun çözülmesi lazım. Bu yapı bir araya gelmesi lazım. Trabzonluların birbirine sahip çıkmak için ihtilaf değil ittifak etmemiz lazım. Bu ülkede yeterince ihtilaf var. Trabzonlu olarak beraber olmayı ve üretmeyi başarmamız lazım. Bu ihtilafı ortadan kaldırmak lazım

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel