Babasını kalp masajı ile kurtardı

Ordu’nun Fatsa ilçesinde şofbenden sızan gazdan zehirlenen din görevlisini banyoda baygın bulan oğlu, yaptığı kalp masajı ile babasının hayatını kurtardı.Edinilen bilgiye göre, Fatsa ilçesinde banyoda şofbenden sızan gazdan zehirlenen müezzin Ayhan Tonyal

Babasını kalp masajı ile kurtardı

Ordu’nun Fatsa ilçesinde şofbenden sızan gazdan zehirlenen din görevlisini banyoda baygın bulan oğlu, yaptığı kalp masajı ile babasının hayatını kurtardı.

Edinilen bilgiye göre, Fatsa ilçesinde banyoda şofbenden sızan gazdan zehirlenen müezzin Ayhan Tonyalı, oğlu Yunus Tonyalı tarafından baygın halde bulundu.

Babasına kalp masajı yapan genç, daha sonra 112’yi aradı. Bilinci kapalı olarak Fatsa Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Ayhan Tonyalı, burada yapılan ilk müdahalenin ardından özel bir hastaneye sevk edildi. Yoğun bakım ünitesinde bulunan Tonyalı’nın bilincinin açıldığı ancak sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Yunus Tonyalı, babasının sağlık durumunun her geçen dakika iyiye gittiğini belirterek, “Babam sabah namazının ardından eve geldikten sonra duş almak için banyoya girmiş. Ben kalktıktan sonra banyonun ışığını yanık gördüm. Babama seslenince ses gelmedi. Kapıyı açıp içeriye girdiğimde babamı yerde baygın buldum. Hemen ağabeyimi çağırdım.

O sırada aklıma kalp masajı yapmak geldi ve yaptım. Bu sırada ağabeyim de camları açtı. Hemen 112’yi aradık. 112 çok çabuk geldi ve babamı hemen hastaneye götürdük. Gelinen noktada her geçen dakika babamın durumu daha da iyiye gidiyor. Büyüklerimizin duasını bekliyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel