Babacan: Avrupalı Türk olmak istiyor!

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Hatay'ın İskenderun İlçesi'nde Ak Parti Seçim Merkez Bürosu'nun açılışına katıldı.Burada bir konuşma yapan Babacan, dünyanın her tarafından Türk vatandaşı olmak için talep geldiğini belirterek, "Avrupalılar geliyor, İngili

Babacan: Avrupalı Türk olmak istiyor!

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Hatay'ın İskenderun İlçesi'nde Ak Parti Seçim Merkez Bürosu'nun açılışına katıldı.

Burada bir konuşma yapan Babacan, dünyanın her tarafından Türk vatandaşı olmak için talep geldiğini belirterek, "Avrupalılar geliyor, İngiliz'i Alman'ı 'Bize de bir Türkiye pasaportu verir misiniz' diyorlar. Çünkü şu geniş coğrafyada bu pasaportun itibarı çok yüksek, bu pasaportla çok kapılar açılıyor, diyorlar" dedi. 

Bir partilinin 'Gezi olaylarını unutmadık, 30 Mart'ta sandıkları Ak Parti oylarıyla patlatacağız' sözlerine üzerine Babacan şöyle konuştu; "Özellikle seçimlere gittiğimiz dönemlerde komplolar olabilir, içerden dışarıdan oyunlar olabilir, biz bütün bunların, komploların açığa çıkması, bertaraf edilmesi için elimizden gelini yapıyoruz. Ama öte yandan yolsuzluklara karşı da sonuna kadar mücadele edeceğimizi, hiçbir yolsuzlukların üzerinin örtülmeyeceğini ben buradan sizlere açıkça ifade etmek istiyorum. Türkiye'yi çekemeyenler var. İçeriden, dışarıdan Türkiye'nin başarılarını kıskananlar var. Bütün bu oyunları inşallah el ele verip açığa çıkartacağız."

MAKAS KESMEDİ

Ak Parti Seçim Merkez Bürosu'nun açılışını sırasında Babacan, kendisine verilen makasla kurdeleyi kesemeyince eski Adalet Bakanı Ak Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sadullah Ergin'in kendisine uzattığı makasla kurdeleyi kesmesi dikkat çekti. Babacan, daha sonra Mustafa Kemal Üniversitesi Mustafa Yazıcı Konservatuarı'nda işadamlarıyla bir değerlendirme toplantısı yaptı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel