Baba ile 3 yaşındaki kızının dramı!

Giresun’da Gülşen Küçük’ün önce henüz 3 yaşındaki kızı Eda ardından ise inşaat işçisi eşi Bekir Küçük kanser hastalığına yakalandı. Tek sağlık güvenceleri yeşil kart olan eşi ve çocuğunun tedavileri için köydeki arazilerini satmak zorunda kalan ev hanımı

Baba ile 3 yaşındaki kızının dramı!

Giresun’da Gülşen Küçük’ün önce henüz 3 yaşındaki kızı Eda ardından ise inşaat işçisi eşi Bekir Küçük kanser hastalığına yakalandı. Tek sağlık güvenceleri yeşil kart olan eşi ve çocuğunun tedavileri için köydeki arazilerini satmak zorunda kalan ev hanımı Gülşen Küçük, köydeki arazilerini sattıktan sonra Giresun’da köhne bir evde kiracı olarak yaşamak zorunda kaldıklarını söyledi. Gülşen Küçük “Yaklaşık iki yıl önce kızım Eda rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Hastanede ilk olarak teşhis koyamadılar. Hastana hastane dolaşırken sonunda kızımın karaciğer kanseri olduğunu öğrendik. 

Kızımızı nasıl tedavi ettiririz diye düşünürken, 9 ay sonra ise eşim hastalandı. Eşimin ise bağırsak kanseri olduğu teşhisi konuldu. Zaten inşaatlarda çalışarak bize bakan eşimin sosyal güvencesi yoktu. Yeşil kartı ile de bir yere kadar tedavi süreci devam etti. Sadece yeşil kartla iş bitmiyor. Bu nedenle köydeki arazimizi satmak zorunda kaldık” dedi.

Eşinin yatağa mahkum olduğunu kızının ise gözlerinin önünde günden güne eriyip gitmesinin dayanılmaz olduğunu söyleyen anne Gülşen Küçük “Bu tür hastalıklarda birisinin dahi tedavisi zor olurken Allah bize iki hastalığı birden verdi. Allah bizi imtihan ediyor olsa gerek. Biz çekiyoruz ama Allah kimseye böyle bir dert çektirmesin. Yine de halimize şükrediyoruz. Eşim yatakta da olsa başımızda duruyor. Kızımın ise tedavisi devam ediyor” diye konuştu.

Henüz 3 yaşındaki kızının üzüntüsüne dayanamadığı için kendisinin de yatağa düştüğünü söyleyen baba Bekir Küçük “Kızım benden önce kanser hastalığına yakalandı. Onun hastalığının tedavisi için gece gündüz imkansızlıklar içerisinde ne yapacağını bilmeden mücadele ederken, kendi hastalığım çıktı. Keşke Allah sadece bana verseydi de kızıma vermeseydi. Ben çok önemli değilim ama İnşallah kızım kurtulur. Hayırseverlerden kızımın tedavisi için yardım bekliyorum” şeklinde konuştu.

Eşinin fedakarca her zaman yanında olduğunu söyleyen baba Bekir Küçük, “Eşim bizim için çok büyük üzüntüler yaşıyor. Ben en çok ona üzülüyorum. Hastalığıma dayanıyorum da eşimin her gün bizim için gözyaşı dökmesine dayanamıyorum.Bana çocuğu gibi bakıyor. Altımı temizliyor, her şeyimize katlanıyor. Bir aile için bundan daha büyük bir fedakarlık olmasa gerek. Allah eşime daha fazla sıkıntı çektirmeden benim canımı alsın amam kızım inşallah kurtulur” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler