Baba Arslan haber61'e konuştu

Hakkari'nin Dağlıca Bölgesi'nde bu sabah PKK'lılar tarafından açılan ateş sonucu 8 askerimiz şehit oldu 15 askerimiz de yaralandı. Şehit olan askerlerimizden Piyade Er Ali Yasin Erosmanoğlu ile yaralanan askerlerimizden Ömür Arslan Trabzon'un Yenimahalle

Baba Arslan haber61'e konuştu

Hakkari'nin Dağlıca Bölgesi'nde bu sabah PKK'lılar tarafından açılan ateş sonucu 8 askerimiz şehit oldu 15 askerimiz de yaralandı. Şehit olan askerlerimizden Piyade Er Ali Yasin Erosmanoğlu ile yaralanan askerlerimizden Ömür Arslan Trabzon'un Yenimahalle semtinden.

Yaralanan Ömür Arslan'ın da şehit olan Erosmanoğlu gibi Trabzon'un aynı mahallesinden olması ilginç bulundu. 

Yaralı olan oğluyla konuşma fırsatı bulduğunu belirten baba Ali Arslan, haber61.net'e yaptığı açıklamada "Ömür'ün yaraları var. Komutanının yanında telefondan konuştum. Yüzünden ve kollarından yaralı. Sabah saat 05:00 sıralarında olmuş çatışma. Roketlerle uyanmışlar adeta. Bir kıyamet gürültü ki anlatamam diyor. Allah'a şükür yaralı olarak kurtuldu ve evladımız bize bağışlandı Allahım tarafından.

Diğer şehit olan evladımıza inanılmaz üzüldüm. Tüm Türkiye yasta ama Trabzon çok çok farklı. Burası ayrı bir yer. Gerçekten üzgünüm. Allah mekanlarını cennet etti zaten. Bize dua etmek düşüyor. Başımız sağolsun" dedi.

GÜNEYDOĞU TEPKİSİ

Baba Ali Arslan, iki oğlunun da doğuda askerlik yapmasına da tepki göstererek, "İki çocuğumda Doğu da yaptı askerliklerini. Zenginin cocuğu başka yerde yapıyor. Benim ikinci oğlum da doğuya gidiyor ve işte bugün yaralanıp çatışmadan çıkıyor. Bu nasıl iş?" diyerek tepkisini dile getirdi.

Yaralı asker Ömür'ün babası Ali Arslan, Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık'a da tepki göstererek, "Vali beyin herşeyden haberi var burada değil ama yemekte. Buna tepkiliyim işte" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel