Aziz Yıldırım şike yapmamış vay be...

Yaptığı şikeler nedeni ile dünyada ün yapan Fenerbahçe Kulübü başkanı Aziz Yıldırım, kulübünün Yüksek Divan Kurulu Toplantısı'nda yapmış olduğu konuşma başta Trabzon olmak üzere Ülkede gülünç karşılandı. Yargıtay'ın şike dosyası kararı ile ilgili son geli

Aziz Yıldırım şike yapmamış vay be...
Yaptığı şikeler nedeni ile dünyada ün yapan Fenerbahçe Kulübü başkanı Aziz Yıldırım, kulübünün Yüksek Divan Kurulu Toplantısı'nda yapmış olduğu konuşma başta Trabzon olmak üzere Ülkede gülünç karşılandı. Yargıtay'ın şike dosyası kararı ile ilgili son gelişmeleri aktarması ve tüzük değişikliği hakkında yaptığı konuşmasından Yıldırım, Ben şike yapsam söylerim ifadesini kullandı. 
 
Yağız hırsız ev sahibini bastırır misali konuşan Yıldırım, "3 Temmuz'da süreç başladığında ilk gün ne söylediysem bugün gerçekleştiğini ve aynen söylediklerimin olduğunu herkes görüyordur sanırım. Bu bir şike davası değildir. Bu bir siyasi davadır. Biz haklıyız, şike yapmadık. Yapsak da söylerim, korkmam. Hem yapsaydım Fenerbahçe için yapardım. Şu anki durumumu sizlere anlatayım. İnfazın durdurulması ve adil yargılanma talebinde bulunduk. Anayasa Mahkemesi'nden beklentimiz kısa süre içerisinde karar vermesidir."dedi. 
 
F. Bahçe Kulübü başkanı bu açıklamalarıyla birlikte bir kez daha pişkinliğini göstermiş oldu. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler