Aynı suçu tekrar işledi ve...

Samsun'da hırsızlık suçundan 7.5 ay cezaevinde yatan ve 15 gün önce tahliye edilen 20 yaşındaki Bahar Yılmaz, bir eve girip içinde 150 TL olan kumbarayı çaldığı iddiasıyla yeniden tutuklandı.Olay, dün Canik İlçesi Gazi Mahallesi’nde meydana geldi. Hırsızl

Aynı suçu tekrar işledi ve...

Samsun'da hırsızlık suçundan 7.5 ay cezaevinde yatan ve 15 gün önce tahliye edilen 20 yaşındaki Bahar Yılmaz, bir eve girip içinde 150 TL olan kumbarayı çaldığı iddiasıyla yeniden tutuklandı.

Olay, dün Canik İlçesi Gazi Mahallesi’nde meydana geldi. Hırsızlık suçundan sabıkası bulunan ve bu suçtan 7.5 ay önce tutuklanarak 15 gün öncede yargılandığı mahkeme tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan Bahar Yılmaz, 44 yaşındaki Meryem G.’nin evinin kapı zilini çaldı. Yılmaz, bir süre bekleyip açan olmayınca elindeki sert  cisimle kapıyı açıp eve girdi. Evin içini talan eden şüpheli, yatak odasında evin çocuğuna ait olan ve içinde 150 TL bulunan kumbarayı alıp evden çıktı. Bu sırada şüpheli evin kapısında Meryem G.’nin yakınlarına yakalandı.

Elindeki kumbarayı apartman boşluğuna atan Bahar Yılmaz kaçmaya başladı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis, görgü tanıklarına yaptırdığı fotoğraf teşhisinden şüpheliyi belirledi ve aynı gün yakalayıp gözaltına aldı. Şüpheli kadın polisteki ifadesinde suçlamaları kabul etmedi.

Emniyet Müdürlüğü’ndeki işlemleri tamamlanarak bugün adliyeye sevk edilen Bahar Yılmaz savcılık ifadesinin ardından sevk edildiği nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı. Tutuklandığını öğrendiğinde ağlamaya başlayan Bahar Yılmaz gözyaşları arasında cezaevine götürüldü.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler