Aynı Fikirde Birleşelim..

Şadan Eren'in Trabzon'a önemli hizmetleri olduğunu belirten Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, "Meclis Başkanlığına seçilen ve daha önce uzun yıllar Ticaret Odası Başkanlığını başarıyla yürüten değerli Şadan Eren Bey'e hayırlı olsun ziyareti

Aynı Fikirde Birleşelim..
Şadan Eren'in Trabzon'a önemli hizmetleri olduğunu belirten Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, "Meclis Başkanlığına seçilen ve daha önce uzun yıllar Ticaret Odası Başkanlığını başarıyla yürüten değerli Şadan Eren Bey'e hayırlı olsun ziyaretinde bulunmak istedik.
 
Bu ziyaret vesilesiyle bu camiaya ve Trabzon'umuzun iş dünyasına ve hatta ülkemizde iş camiasına önemli hizmetler veren ve ebedi aleme uğurladığımız Ali Osman Ulusoy abimizi, değerli başkanımızı tekrar rahmetle anmak istiyoruz. Ben eminim ki ondan bayrağı devralan ama yine bu camiada önemli hizmetler veren değerli Şadan Eren başkanımız ve yönetimi aynı şekilde ilimiz için başarılı çalışmalarını sürdürecektir.
 
Buna yürekten inanarak söylüyorum. Çünkü geçmiş dönemde de değerli başkanımız Şadan Eren Bey'le birlikte şehir adına mesaimiz oldu. Partimizin il başkanlığını yaptığım dönemde değerli başkanım da odamızın başkanlığını yürütürken, şehir birlikteliği ve kazanımları adına güzel çalışmalar gerçekleştirdik. Şimdi de bize Ortahisar Belediye Başkanlığı nasip oldu. Başkanımıza da odamızın Meclis Başkanlığı nasip oldu. Ben aynı anlayışla birlikte şehrimiz adına güzel çalışmalar yapacağımıza inanıyorum. Tekrar Başkanımıza hayırlı uğurlu olsun diyorum. Oda yönetimini de tebrik ediyorum" dedi.
 
Şadan Eren'den Maraş Caddesi'nin Kapanmasına Destek
 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden TTSO Meclis Başkanı Şadan Eren, "Ortahisar Belediye Başkanımız Ahmet Metin Genç Bey'in ziyaretinden dolayı çok memnun olduk. Kendisiyle AK Parti il başkanı olduğu dönemde de şehir adına mesaimiz oldu. Trabzon'un sorunlarının çözümü noktasında önemli çalışmalara imza attık.
 
Ahmet Bey, Trabzon'un tüm katmanlarını bir araya getiren tek il başkanı idi. Şimdi de Trabzon'un en büyük ilçesi olan Ortahisar ilçemizin belediye başkanıdır. Yine kendisiyle şehrimiz adına mesaimiz olacaktır. Ben sayın başkanımızda il başkanlığı dönemindeki azmi şimdi de görüyorum. Yine şehrin tüm katmanlarını bir araya getirerek, her fikre önem vererek başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine inanıyorum.
 
Son günlerde Maraş Caddesi'nin trafiğe kapatılması konusu şehrimizin gündemini meşgul etmektedir. Bu konu polemiklerle değil aynı masa etrafında üretilecek fikirlerle çözüm getirilmesi gereken bir konudur. Ben açıkça Maraş Caddesi'nin trafiğe kapatılmasının Trabzon'umuz adına kazanım olacağını düşünüyorum " ifadelerini kullandı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler