Aykan'dan'yuva kuran parti'projesi

AK Parti Trabzon Milletvekili Asım Aykan, seçim beyannamesinde yer verdiği proje ile artık AK Parti'nin 'yuva kuran parti' icraatına imzasını atacağını belirtti. Aykan, yaptığı yazılı açıklamada, AK Parti'nin açıkladığı son seçim beyannamesinde son derece

Aykan'dan'yuva kuran parti'projesi

AK Parti Trabzon Milletvekili Asım Aykan, seçim beyannamesinde yer verdiği proje ile artık AK Parti'nin 'yuva kuran parti' icraatına imzasını atacağını belirtti.

Aykan, yaptığı yazılı açıklamada, AK Parti'nin açıkladığı son seçim beyannamesinde son derece önemli bir projeye yer verdiğini, bunun yuva kuracak ihtiyaç sahibi gençlere destek vermek olduğunu ifade etti.

Siyasi hayatında en çok gayret ettiği bir projenin, partisinin programında yer bulmasından dolayı son derece sevinçli olduğunu belirten Aykan, şunları kaydetti:

"Bu konu ile ilgili olarak 2005 yılında TBMM'ye kanun teklifi vermiştim. Partimizin bütün toplantılarında, en son Kızılcahamam toplantısında gündeme taşımış ve ilgili bütün bakanlarla konuşmuştum. Bu proje ile artık AK Parti 'yuva kuran parti' icraatına imzasını atacaktır. Genç evlilerimize 25 yıl vadeli ev imkanının getirilmesi, eşya desteğinde bulunulması işin kapısını açmıştır. Zamanla proje daha da geliştirilebilir. Milyonlarca geç evladımız için hayırlı olsun. Aile kurumuna, ailenin kurulmasına ve korunmasına önem veren AK Parti'miz ciddi bir adım atmış olacaktır. Seçim beyannamesinin hazırlanmasında yer alan, emeği geçen, bu projenin hayata geçirilmesi için istişare halinde olduğumuz Sayın Erdoğan Bayraktar kardeşime, mesai arkadaşlarına teşekkür ediyorum. Programa son şeklini veren ve projemizi onaylayan Sayın Başbakanımıza şükranlarımı sunuyorum. İnşallah bu proje Türk aile hayatı için bir kilometre taşı olacaktır. "

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler