Aydınlık Türkiye için çalışıyoruz

 AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar,  AK Parti'nin kuruluşunun 11.yıldönümü münasebetiyle mesaj yayımladı. 14 Ağustos 2001 tarihinin Türkiye için bir destanın başlangıcı olduğunu ifade eden Günnar “Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde kuru

Aydınlık Türkiye için çalışıyoruz

 

AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar,  AK Parti'nin kuruluşunun 11.yıldönümü münasebetiyle mesaj yayımladı. 14 Ağustos 2001 tarihinin Türkiye için bir destanın başlangıcı olduğunu ifade eden Günnar “Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde kurulan Adalet ve Kalkınma Partisi, kuruluşundan sadece 16 ay sonra milletimizin yüksek teveccühü ile tek başına iktidara gelmiş ve ülkemiz için yeniden bir umut ışığı olmuştur. Millet iradesine dayanmayan bütün güçlerin bu ilerleyişi durdurma gayretleri her seferinde kendilerine büyük bir hüsran yaşattı.

 

Bugün Türkiye Cumhuriyeti Devleti gerek içerde gerekse dışarıda geldiği yer itibariyle 2001 yılı ile mukayese bile edilemez. Birçok ülkeyle vizeler kaldırıldı, ülkemiz bölgesinin ve dünyanın en önde gelen ülkelerinden birisi haline geldi. Eğitimde, sağlıkta, ulaşımda, ihracatta, ekonomide, enflasyonda, teknolojide geçirdiğimiz aşamayı, kazandığımız ivmeyi bir gözümüzün önünden geçirelim ve elimizi vicdanımıza koyarak bu gelişmeleri takdir edelim. Yapılan her şey bu ülke için yapıldı. Bugün Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni milli iradenin egemenliğinden artık kimse geriye döndüremez” dedi.

 

Günnar mesajına şöyle devam etti: “Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde çıktığımız bu kutlu yolculuk bugün geldiğimiz noktada destansı bir harekete dönüştü. AK Parti'nin kuruluşundan bu yana girdiği beş seçimden de milletin büyük desteğini görmüş ve çok büyük başarılara imza atmıştır. Bunu başaran, bu devrim niteliğindeki gelişmeleri gerçekleştiren başta Genel Başkanımız ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğindeki AK Parti'nin AK kadrolarıdır. Bu başarı hepimizin 75 milyonun birlik ve beraberliğinin başarısıdır. Umuyorum ki, bu beraberliği ve huzuru bozmaya da hiç kimsenin gücü yetmeyecektir. Bu duygu ve düşüncelerle, partimizin 11. kuruluş yılının ülkemize ve milletimize hayırlılara vesile olmasını diliyorum”.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler