Aydın'ın rakibi Trabzon'da

 Milliyetçi Hareket Partisi'nin (Mhp) 4 Kasım'da yapılacak olağan genel kurulunda genel başkan adayı olan İsmail Hakkı Küpçü, amaçlarının eleştirisel değil, ne yapılması gerektiği konusunda çözüm üreterek yürümek olduğunu belirtti. Küpçü, seçim çalışmalar

Aydın'ın rakibi Trabzon'da

 

Milliyetçi Hareket Partisi'nin (Mhp) 4 Kasım'da yapılacak olağan genel kurulunda genel başkan adayı olan İsmail Hakkı Küpçü, amaçlarının eleştirisel değil, ne yapılması gerektiği konusunda çözüm üreterek yürümek olduğunu belirtti.

 

Küpçü, seçim çalışmaları nedeniyle geldiği Trabzon'da, Anadolu Ajansı Trabzon Bölge Müdürlüğü'nü ziyaret ederek Bölge Müdürü Murat Kaban ile görüştü.

 

İsmail Hakkı Küpçü, burada yaptığı konuşmada, partisinde ve teşkilatlarda aldığı bütün görevlerde düşüncelerini hep çözüm önerileri noktasında söylediğini ifade ederek, "Amacımız, eleştirisel değil, ne yapılması gerektiği konusunda çözüm üreterek yürümek. Bu çerçevede çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.

 

Küpçü, toplumun her kademesinde kişilerle istişare içerisinde olduğunu vurgulayarak, şöyle devam etti:

 

"Gücümüz istişare etmekten geliyor. İsim üzerinde değil, yapabileceklerimiz üzerinde yürümeye çalışıyoruz. Sadece geçtiğimiz yıl 300 ilçe dolaşarak, buralarda görüşmeler ve istişarelerde bulundum. Türkiye siyasetinde kaliteyi arttırma mücadelesi veriyoruz. Bunu da önce kendi eylemlerimizde gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Farklı bir siyaset anlayışı ile hiç kimse hakkında konuşmadan yürüyoruz. Türkiye hep soyut konuları tartışıyor, somut konuları tartışan yok. Biz somut konuları tartışacağız. Biz Türkiye siyasetine yenilik ve kalite getirmek istiyoruz, onun için çalışıyoruz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel