Aydın: Umut MHP'dedir

MHP Trabzon Milletvekili Adayları Koray Aydın ve Hasan Suiçmez ile MHP Trabzon İl Yöneticileri Abdurrahman Kınalı, Zekeriya Akgül, MHP Araklı İlçe başkanı Abdulbaki Malkoçoğlu ve ilçe yöneticileri seçim çalışmalarını Araklı'da sürdürdü. Programa MHP Arakl

Aydın: Umut MHP'dedir

MHP Trabzon Milletvekili Adayları Koray Aydın ve Hasan Suiçmez ile MHP Trabzon İl Yöneticileri Abdurrahman Kınalı, Zekeriya Akgül, MHP Araklı İlçe başkanı Abdulbaki Malkoçoğlu ve ilçe yöneticileri seçim çalışmalarını Araklı'da sürdürdü. Programa MHP Araklı ilçe teşkilatının daha önceki Başkan ve yöneticilerinin de katılması, heyet tarafından son derece olumlu karşılandı.

MHP'nin Araklılı adayı Hasan Suiçmez'le birlikte esnaf ziyaretlerinde bulunan Koray Aydın, gördükleri ilgiden son derece memnun olduklarını ifade etti. 2011 seçimleriyle 7 Haziran seçimlerini Araklı ve Trabzon bazında değerlendiren Aydın, "daha önce, 'inşallah', 'hayırlısı olsun' diyerek bize nezaketen kapılarını açan halk gitmiş, boynumuza, elimize ve kolumuza sarılan, 'artık yeter' diyen bir halk gelmiştir" dedi.

MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın, MHP'nin seçim vaatlerinin büyük ses getirdiğini ifade ederek, AKP iktidarının yapılamaz diye etkisizleştirmeye çalıştığı vaatleri aradan zaman geçtikçe taklit etmeye başladığını, ülkedeki israf, kayıp, kaçak ve yağmanın önlenmesi halinde vaatlere fazlasıyla kaynak temin edileceğini belirtti.

Koray Aydın "MHP Trabzon il teşkilatı olarak gazetelere her gün vaatlerimizle ilgili ilanlar veriyoruz. Genel Merkezimiz de ülke genelinde vaatlerimizi tanıtıyor. Yazılı ve görsel basında, sosyal medyada artık MHP'nin vaatleri konuşuluyor. Şimdiye kadar MHP'yi bir reaksiyon partisi olarak görenler, MHP'nin icra yönünü yok sayanlar, ayakları yere basan, uygulanabilir bu vaatler karşısında kanaatlerini değiştirmeye başladılar. İnsanlar artık MHP'yi ülkenin birliği, bütünlüğü ve kardeşliğinin en büyük teminatı olarak görmesinin ötesinde, ülkeyi yönetme ehliyetine sahip sığınılacak bir liman olarak görüyor. Yetişmiş kadroları ve her zaman haklı çıktığı fikir ve programıyla MHP, Türk milletinin son limanı, son kalesi ve son çaresidir. İşte bu seçim Milletvekili adayları olarak sadece bizlerin seçimi değil, Türkiye'nin varlık-yokluk seçimidir" dedi.

UMUT YİNE BİZDEDİR, UMUT MHP'DEDİR

Araklı programı zaman zaman renkli ve ilginç görüntülere de sahne oldu. MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın, yaşlı bir Araklılı hemşerisinin sözleri üzerine duygu dolu anlar yaşadı. 70 yaşında olduğunu ifade eden yaşlı amca, hesabını vermiş bir siyasetçi olarak parlamentoda hesabını veremeyen iktidara karşı meydan okuması ve TBMM Genel Kurulu'nda şikeye ceza indirimi getiren yasaya hayır diyen tek Trabzonlu Milletvekili olması dolayısıyla Koray Aydın'ı takdir ettiğini belirtti ve "işte Trabzon'u delikanlıca temsil edecek Milletvekillerine ihtiyaç var. Koray Bey'de de, Hasan Hoca'da da bu özellikler fazlasıyla var. Ülke kötüye gidiyor. Ama çok şükür umutsuz değiliz. Umut yine bizdedir, umut MHP'dedir." dedi.

ARAKLI HASAN HOCA İLE YÜRÜYOR

Her girdiği işyerinde çok sıcak karşılanan ve zaman zaman seçmen olan öğrencileriyle de karşılaşan MHP'nin Araklılı Milletvekili adayı Hasan Suiçmez, daha oy istemeye sıra gelmeden aldığı destek sözleriyle oldukça memnun kaldı.

 Araklı programında MHP heyetine aynı zamanda rehberlik de yapan Hasan Suiçmez, girdiği her işyerinde MHP'nin esnafa, şoförlere, emeklilere, yaşlılara ve bütün toplum kesimlerine dönük vaatleri hakkında açıklamalarda bulunurken, esnafın yanında asgari ücretle çalışanlara da MHP'nin asgari ücreti 1400 liraya çıkaracağını bildirdi.

MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın'la girdikleri bir mağazada "3 aylarda 3 hilale sahip çıkın" şeklinde bir girizgahla söze başlayan Hasan Suiçmez'in lafı biter bitmez, mağazadaki görevli genç kızın "zaten benim adım da Hilal, bizden yana sıkıntı yok Hocam" dediği andaki tablo görülmeye değerdi. Genç kızla bir de hatıra fotoğrafı çektiren MHP Trabzon Milletvekili adayları Koray Aydın ve Hasan Suiçmez, seçim çalışmaları için Araklı'da bulunan AKP ve CHP  Milletvekili adayları ile de karşılaştılar ve birbirlerine başarılar dilediler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler