Aydın Bıyıklıoğlu'nun iftar ziyaretleri devam ediyor

AK Parti Trabzon Milletvekili Prof. Dr. Aydın Bıyıklıoğlu, Akçaabat İlçesi’nin Acısu ve Arpacılı Köylerine konuk olarak vatandaşlarla buluştu. İftarını Acısu Köyü’nde açan Prof. Dr. Aydın Bıyıklıoğlu, iftarın ardından Arpacılı Köyüne giderek teravih namaz

Aydın Bıyıklıoğlu'nun iftar ziyaretleri devam ediyor

AK Parti Trabzon Milletvekili Prof. Dr. Aydın Bıyıklıoğlu, Akçaabat İlçesi’nin Acısu ve Arpacılı Köylerine konuk olarak vatandaşlarla buluştu. İftarını Acısu Köyü’nde açan Prof. Dr. Aydın Bıyıklıoğlu, iftarın ardından Arpacılı Köyüne giderek teravih namazını burada kıldı.

Teravih çıkışında köy kahvesinde vatandaşlarla buluşan Prof. Dr. Aydın Bıyıklıoğlu, AK Parti’nin yaptığı çalışmalar hakkında vatandaşları bilgilendirerek, önemli açıklamalarda bulundu. AK Parti iktidarıyla Türkiye’ye refah geldiğini belirten Prof. Dr. Aydın Bıyıklıoğlu, “Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan gerçekten iyi hizmetlere, iyi yatırımlara imza attı. Geçmiş dönemde yapılanların üstüne çıktı.

Geçmişte ‘kuruyorsa sula yeşermişse buda’ anlayışı vardı. şimdi ise Tayyip Erdoğan’ın başbakanlığında sağlam bir kabine var ve artık bu coğrafyada büyük fırtınalar kopuyor” dedi.  Devletin imkanlarını fakirlere dağıtıldığını kaydeden Prof. Dr. Aydın Bıyıklıoğlu, “Bu devletin nesi varsa bu milletindir. Milletin zenginliği artık yurt dışına, faize gitmiyor milletimize dağıtılıyor. 

Ülkenin batma noktasına geldiği 2002 yılında böyle bir lider dümenin başına geçti ve bu gemiyi alarak ufuklara götürdü. Buda bazı kesimlerin işine gelmedi ve böyle bir gemiyi batırmak için kaptanını yok etmeyi düşündüler. Başbakanımıza çok kez suikast düzenlendi, ancak hiç birinde başarılı olamadılar. Mazlumların duası başbakanımızı koruyor ve bu ülke artık daha iyi yerlere gelecek” diye konuştu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler