Aydın Bıyıklıoğlun'dan anlamlı hareket

 Trabzon’un Akçaabat İlçesi’ne bağlı Adacık Beldesi’nin CHP Belde Başkanı Fikret Babuşçu’ya bir hayırsever tarafından bağışlanan tekerlekli sandalye AK Parti Trabzon Milletvekili Prof. Dr. Aydın Bıyıklıoğlu, ile AK Parti heyeti tarafından takdim edilirken

Aydın Bıyıklıoğlun'dan anlamlı hareket

 

Trabzon’un Akçaabat İlçesi’ne bağlı Adacık Beldesi’nin CHP Belde Başkanı Fikret Babuşçu’ya bir hayırsever tarafından bağışlanan tekerlekli sandalye AK Parti Trabzon Milletvekili Prof. Dr. Aydın Bıyıklıoğlu, ile AK Parti heyeti tarafından takdim edilirken, duygulu anlar yaşandı.
 
Akçaabat İlçesi’ne bağlı Adacık Beldesi’ni ziyaret eden AK Parti Trabzon Milletvekili Prof. Dr. Aydın Bıyıklıoğlu, esnafla kahvaltı yaptı. 
 
Bir süre de esnafla görüşen Prof. Dr. Aydın Bıyıklıoğlu, en duygulu anlardan birisini ise, CHP Belde Başkanı Fikret Babuşçu’ya tekerli sandalye takdim ederek yaşadı. Prof. Dr. Aydın Bıyıklıoğlu, Fikret Babuşçu’ya geçmiş olsun dileklerini ileterek, acil şifalar diledi. Babuşçu’ya tekerlekli sandalye vermenin insanlık görevi olduğunu ifade eden Prof. Dr. Aydın Bıyıklıolğu, “Biz hiçbir şekilde siyaset ayrımı yapmaksızın tüm insanlara yardım ediyoruz.
 
Burada da bir kardeşimize tekerlekli sandalye takdim ediyoruz. Bundan büyük bir mutluluk yaşıyorum. Bu öncelikle bizim insanlık görevimiz ve herkese insan olduğu için davranmalıyız” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel