Ayasofya kavşağında çalışmalar tam gaz

Kavşak bağlantısı içerisinde yer alan ve üzerindeki binaların kamulaştırılarak yıkıldığı Hacı Ziya Habiboğlu Araçlı Alt Geçidi'ni-Ayasofya Kavşağı'na bağlayan güzergahta asfaltlama çalışmaları Trabzon Belediyesi ekiplerince gece geç saatlere kadar sürdürü

Ayasofya kavşağında çalışmalar tam gaz
Kavşak bağlantısı içerisinde yer alan ve üzerindeki binaların kamulaştırılarak yıkıldığı Hacı Ziya Habiboğlu Araçlı Alt Geçidi'ni-Ayasofya Kavşağı'na bağlayan güzergahta asfaltlama çalışmaları Trabzon Belediyesi ekiplerince gece geç saatlere kadar sürdürülerek tamamlandı.
 
Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, yaptığı açıklamada “Bölge trafiğini önemli derecede rahatlatacak olan Ayasofya kavşak düzenlemesinin bir an önce bitirtebilmesi için ekiplerimiz gece geç saatlere kadar mesailerine devam etmektedir. Kavşak çalışmaları kapsamında daha önce bir kısmı asfaltlanan Hacı Ziya Habiboğlu Araçlı Alt Geçidi'ni Ayasofya Kavşağı'na bağlayan bağlantı yolunun ekiplerimizce Devlet Karayolları standartlarında asfaltlanma çalışmaları devam ettirilmektedir. Kavşak düzenleme çalışmalarının tamamlanması ile 'Trafik Master Planının' ikinci aşaması da uygulamaya sokulmuş olacaktır” dedi.
 
Ayasofya Kavşağı'nda bu yılın Ağustos ayında başlatılan hemzemin genişletme ve düzenleme çalışmaları 2013 yılı sonunda tamamlanacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel