Ayakkabı giyemeyen Ordu'lu ayakkabı ustası!

Ordu’da yıllar önce geçirdiği hastalık sonucunda yapılan yanlış iğne ile felç olan ve ayaklarını kaybeden Hamza Engin isimli vatandaş, giyemediği ayakkabıları yıllardır başkaları için üretiyor.Ordu’nun Zübeyde Hanım Caddesi'nde küçük bir atölyede 24 yıldı

Ayakkabı giyemeyen Ordu'lu ayakkabı ustası!

Ordu’da yıllar önce geçirdiği hastalık sonucunda yapılan yanlış iğne ile felç olan ve ayaklarını kaybeden Hamza Engin isimli vatandaş, giyemediği ayakkabıları yıllardır başkaları için üretiyor.

Ordu’nun Zübeyde Hanım Caddesi'nde küçük bir atölyede 24 yıldır hiç giyemediği ayakkabıları başkası için üreten ve tamirini yapan 44 yaşındaki Hamza Engin, küçük yaşta geçirdiği bir ateşli hastalık sonucunda yapılan yanlış iğne sonucunda felç olurken, ayaklarını kullanamayacak hale geldi.

2 çocuk babası Hamza Engin, giyemediği ayakkabıların üretimini yaparken, yaptığı ayakkabıları başkasının giymesinden büyük mutluluk duyduğunu söyledi. Engin, mesleğini çok sevdiğini belirtirek “Küçük yaşta geçirdiğim hastalığa teşhis konulmadan yapılan bir iğne sonucu iğne felcine uğrayarak bu hale kaldım ama hayattan kopmayı hiçbir zaman düşünmedim. Mesleğimden de çok memnunum. Beni gururlandıran, beni mesleğime bağlayan kendim giyemedim ama yaptığım ayakkabıları karşımda insanların giymesi beni gururlandırıyor. O nedenle çok mutluyum Benim yaptığım ayakkabıyı bir arkadaşımın ayağında görmek benim en mutlu anım oluyor” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler