Avrasya ailesi büyüyor!

Avrasya Üniversitesi akademik ve idari kadrosu Üniversitenin Yomra Yerleşkesinde düzenlenen mangal partisinde bir araya geldi. Avrasya Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Ömer Yıldız, Mütevelli Heyeti Üyeleri Av. İbrahim Keskin ve Prof. Dr. Mehmet Tüfek

Avrasya ailesi büyüyor!
Avrasya Üniversitesi akademik ve idari kadrosu Üniversitenin Yomra Yerleşkesinde düzenlenen mangal partisinde bir araya geldi.
 
Avrasya Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Ömer Yıldız, Mütevelli Heyeti Üyeleri Av. İbrahim Keskin ve Prof. Dr. Mehmet Tüfekçi, Rektör Prof. Dr. Sami Karadeniz ve Genel Sekreter Gülay Yeniçeri başta olmak üzere üniversitenin akademik ve idari kadrosunun tamamının takıldığı etkinlikte ilk olarak üniversitenin konferans salonunda bir toplantı gerçekleşti.Düzenlenen toplantıda Üniversitenin 2012-2013 eğitim öğretim yılı faaliyetleri değerlendirildi ve yeni eğitim-öğretim yılı için hazırlıklar istişare edildi.Toplantının ardından üniversitenin bahçesinde mangal partisi düzenlendi. Üniversitenin akademik ve idari kadrosu düzenlenen etkinlikte bira araya gelerek iyi vakit geçirdiler. Düzenlen toplantının açılış konuşmasını, Avrasya Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Ömer Yıldız yaptı.Yıldız, Avrasya Üniversitesi oluşturduğu aile ortamıyla hedefine emin adımlarla ilerlediğini belirterek iki yılın sonunda altı fakülteye ulaşmak kolay iş değil tüm akademik ve idari kadromu kutluyorum dedi.Yıldız, bundan sonrada hiç geriye bakmadan geleceğe bakarak üreteceğimiz projelerle üniversitemizi hedeflediğimiz noktaya getireceğimize inancım tamdır” dedi.
 
Fakülte sayımız altıya yükseliyor
 
Yıldız sözlerine şöyle devam etti, “Mevcut dört fakültemiz var.İletişim fakültemizde kuruldu, dün aldığımız habere göre de Hukuk fakültemiz de kuruldan geçti. Dolayısıyla altı fakültemiz olmuş oldu. Bu sene üç bin beş yüze yakın kontenjanımız oldu. Bu kontenjanımızı doldurmamız gerekir. Hepimiz okulumuzun tanıtımını doğru bir şekilde yaparsak bunun olmaması için hiçbir sebep yok. İşte bir aile ortamında bunu değerlendirip bu şekilde çalışırsak, bunu başarırız. İki yılın sonunda beş bine yakın kontenjana ve altı fakülteye ulaşmak hem de çok önemli fakülteler kurmak kolay olmasa gerek. Trabzon gibi zor bir yerde bunları başarmak çok kolay değil. Avrasya’yı ailemiz kabul edeceğiz. Sadece isteğimiz bu üniversitenin büyümesi layık olduğu yere gelmesidir. Başka bir amacımız hedefimiz yoktur.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler