Ataköy Ruh Ve Sinir hastalıkları hastanesine bakan açıklama yaptı

Haber61.Net  - Haber Merkezi – Bir süre önce Trabzon gündemine bomba gibi düşen bazı hastaneler kapanacak haberine Sağlık  Bakanı Mehmet Müezzinoğlu açıklama getirdi. Bakan Müezzinoğlu, “ hastanelerin daha iyisini yapmadan daha güzelini yapmadan bir hasta

Ataköy Ruh Ve Sinir hastalıkları hastanesine bakan açıklama yaptı

Haber61.Net  - Haber Merkezi – Bir süre önce Trabzon gündemine bomba gibi düşen bazı hastaneler kapanacak haberine Sağlık  Bakanı Mehmet Müezzinoğlu açıklama getirdi. Bakan Müezzinoğlu, “ hastanelerin daha iyisini yapmadan daha güzelini yapmadan bir hastaneyi yıkma gibi söz konusu yoktur. Vatandaşlarımıza daha iyi bir proje vermeden daha yaşanabilir bir hastane kurmadan yıkmak gibi tasarrufumuz yoktur.”dedi. Böylelikle Ataköy  Ruh ve Sinir Hastalıkları hastanesi yıkılacak haberlerine de Sağlık Bakanı açıklama getirmiş oldu.

Haber : Şükrü Üçüncü

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler