Aşkın Belediye Başkan Yardımcısı oldu

Gümüşhaneli eğitimci Şevki Aşkın, Gümüşhane Belediye Başkan Yardımcılığı görevine getirildi. Aşkın’ın göreve başlamasıyla birlikte Başkan Yardımcısı sayısı 2’ye çıktı.‘Halka hizmet, Hakka hizmet’ mantığının bilincinde olarak bu göreve talip olduğunu kayde

Aşkın Belediye Başkan Yardımcısı oldu

Gümüşhaneli eğitimci Şevki Aşkın, Gümüşhane Belediye Başkan Yardımcılığı görevine getirildi. Aşkın’ın göreve başlamasıyla birlikte Başkan Yardımcısı sayısı 2’ye çıktı.

‘Halka hizmet, Hakka hizmet’ mantığının bilincinde olarak bu göreve talip olduğunu kaydeden emekli eğitimci Aşkın, 32 yıllık tecrübesiyle birlikte amaçlarının Gümüşhane’ye en iyi hizmeti vermek olduğunu belirterek, “Bu nedenle azim ve kararlılıkla çalışarak Belediye Başkan Yardımcılığı görevini layıkıyla yerine getireceğim.” diye konuştu.

ŞEVKİ AŞKIN KİMDİR?

1956 yılında Gümüşhane’nin Merkez ilçesine bağlı Kırıklı köyünde doğdu. İlk öğretmenlik görevine 5 Ocak 1980 yılında Ardahan’da başladı. Türkiye’nin değişik yerlerinde görev yapan Aşkın Ardahan, Isparta ve Bitlis’te öğretmenlik görevini sürdürdü. En son olarak Gümüşhane’de görevini devam ettiren Aşkın burada 15 yıl öğretmenlik yaptı.

Öğretmenlik dışında Türkiye Kamu-Sen Kurucu Başkanlığı, Türk Eğitim-Sen Gümüşhane Şube Başkanlığı görevi yapan Aşkın, hala Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı (TÜRKAV) Gümüşhane Şube Başkanlığı görevini ve Gümüşhane Kent Konseyi Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyeliğini devam ettirmektedir.
Aşkın, evli ve 4 çocuk babasıdır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler