Artvin'liler iftar yemeğinde buluştu

  Dernek başkanı Yüksel Çelik'in ev sahipliği yaptığı iftara, Kemalpaşa İlçe Kaymakamı Yüksel Topal, Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, İl Genel Meclis Üyesi Talat Özışık, Dernek Yönetim Kurulu Ayhan Gökdemir, Erdem Sert, Şemsettin Sarı, İlker Yıldız ve

Artvin'liler iftar yemeğinde buluştu

 

 

Dernek başkanı Yüksel Çelik'in ev sahipliği yaptığı iftara, Kemalpaşa İlçe Kaymakamı Yüksel Topal, Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, İl Genel Meclis Üyesi Talat Özışık, Dernek Yönetim Kurulu Ayhan Gökdemir, Erdem Sert, Şemsettin Sarı, İlker Yıldız ve Dernek üyeleri ile davetliler katıldı. 

Ramazan ayının birlik, beraberlik ve yardım duygusunu arttırdığını belirten Çelik, "Üyelerimiz ve misafirlerimizle bu iftar yemeğinde buluşmak bizi çok mutlu etti. Davetimize gelen tüm yöneticilerimize ve misafirlerimize teşekkür ederiz. Ayrıca hepiniz yaklaşan Ramazan bayramını da şimdiden kutluyorum" 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel