Artvinli vekil takside vatandaşı dinledi..

Her hafta siyaset dünyasının ünlü isimlerini konuk eden  “Meclis Taksi’’ hem yolcularını gidecekleri yere ulaştırdı hem de birbirinden sıcak sohbetlere ev sahipliği yaptı.CHP Artvin Milletvekili Av.Uğur Bayraktutan TRT Haber'de yayınlanan Meclis Taksi pro

Artvinli vekil takside vatandaşı dinledi..


Her hafta siyaset dünyasının ünlü isimlerini konuk eden  “Meclis Taksi’’ hem yolcularını gidecekleri yere ulaştırdı hem de birbirinden sıcak sohbetlere ev sahipliği yaptı.

CHP Artvin Milletvekili Av.Uğur Bayraktutan TRT Haber'de yayınlanan Meclis Taksi programının konuğu oldu. Artvin adına İlkleri gerçekleştiren CHP'li Bayraktutan Türkiye Radyo ve Televizyonu Kurumu olan TRT'e için direksiyon başına geçti. CHP'li Bayraktutan taksiye binen müşterileri ile hoş sohbetlerde bulunurken, gündeme ilişkin konuları da değerlendirdiler. Artvin sokaklarında 3 saat süren program 12 Ocak 2014 Pazar günü saat 21.00'da TRT Haber ekranlarında yayınlanacak.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel