Artvin'e İranlı damat

 Türkiye ile İran arasında son günlerde yaşanan siyasi gerginliklere karşı aşk yine engel tanımadı ve İranlı Reza Muhammed Heydari (40) ile Artvin Şenay Yılmaz (38) Artvin’de muhteşem bir düğünle dünya evine girdiler. Düğün sonrası hayatlarını İstanbul’da

Artvin'e İranlı damat

 

Türkiye ile İran arasında son günlerde yaşanan siyasi gerginliklere karşı aşk yine engel tanımadı ve İranlı Reza Muhammed Heydari (40) ile Artvin Şenay Yılmaz (38) Artvin’de muhteşem bir düğünle dünya evine girdiler. 

Düğün sonrası hayatlarını İstanbul’da sürdürme kararı alan çift gerekirse İran’da da yaşayabileceklerini açıkladılar.

Şenay Yılmaz, yaptığı açıklamada, evlilik kararı alırken iki ülke arasında yaşanan gerginliği kesinlikle hiç kafaya takmadıklarını söyledi. Aralarındaki sevgiye iki ülke arasındaki gerginliğin engel olamayacağına vurgu yapan Yılmaz, düğünden sonra İstanbul’da yaşamlarını sürdüreceklerini, nişanlı iken ailesi ile birlikte İran’a gittiğini ve gelecekte belirli aralıklarla da İran’a gideceğini söyledi.

İranlı damat Reza Muhammed Heydari ise iki ülke arasında yaşanan gerginliği bir tarafa bırakıp hayatlarını birleştirdiklerini belirterek “Biz politikayı bir kenara bıraktık.

Mühim olanın ikimiz arasındaki sevgi olduğuna inandık. Biz birbirimizi tanıyıp sevdikten sonra gerisinin önemli olmadığını düşündük. Siyasiler arasında gerginliğin olmasını önemsemiyoruz. Politikacıların işlerine karışmayız, ancak iki ülke insanının benzer kültürleri yaşadıklarına inanıyorum.

İki ülke insanının kültür olarak birbirlerine yakın olduklarını biliyorum. Bence siyasilerinde basit sıkıntıları bir kenara bırakarak daha güzel ilişkiler kurmaları gerekir.

Biz aşkımızla çok mutluyuz, herkesin aynı mutluluğu yaşamasını istiyoruz” şeklinde konuştu.

Öte yandan İranlı Reza Muhammed Heydari’nin ilk evliliğinden bir de ‘Omid’ adında erkek çocuğu bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel