Artvin'de Şoförlar odası seçimi yapıldı

Artvin Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığına Ahmet Alparslan yeniden seçildi.Artvin Ahmet Hamdi Tanpınar Kültür Merkezi'ndeki olağan kongreye, Artvin Belediye Başkanı Emin Özgün, AK Parti Artvin İl Başkanı Erkan Balta, CHP Artvin İl Başkanı Seçkin

Artvin'de Şoförlar odası seçimi yapıldı

Artvin Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığına Ahmet Alparslan yeniden seçildi.

Artvin Ahmet Hamdi Tanpınar Kültür Merkezi'ndeki olağan kongreye, Artvin Belediye Başkanı Emin Özgün, AK Parti Artvin İl Başkanı Erkan Balta, CHP Artvin İl Başkanı Seçkin Kurt, Artvin Esnaf ve Sanatkar Odaları Başkanı Demirhan Elçin ve oda üyeler katıldı.

Divan başkanlığını Demirhan Elçin'in yaptığı kongrede, mevcut başkan Ahmet Alparslan ve Artvin'in taksici esnafından olan İsmail Gülenç başkanlık için yarıştı. 260 üyenin oy kullandığı kongrede, 171 oy alan Alparslan, ikinci kez Artvin Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı oldu. Gülenç ise 85 oy aldı. 4 oy da geçersiz sayıldı.

Delegelerin kullandığı oyların sayılmasını yan yana izleyen Alparslan ve Gülenç, sayım sonrası birlikte sahneye çıkıp delegelere teşekkür etti.

Alparslan, ekmeğini direksiyon başında, Gece Gündüz demeden şoförlük yaparak kazanan şoförlerin haklarını savunmaya ve korumaya devam edeceklerini ifade ederek, "Geçmiş dönemde yaptığımız çalışmalar yapacaklarımızın teminatıdır" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler