Artvin'de silahlı kavga: 1 ölü

Artvin’in Borçka ilçesinde dün gece çıkan silahlı kavgada 1 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı.Edinilen bilgiye göre, ilçenin Aksu Mahallesi’nde 00.05 civarlarında meydana gelen olayda daha önce aralarında husumet olan Ender Toraman (37), Metin Çırak (32) ve

Artvin'de silahlı kavga: 1 ölü

Artvin’in Borçka ilçesinde dün gece çıkan silahlı kavgada 1 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, ilçenin Aksu Mahallesi’nde 00.05 civarlarında meydana gelen olayda daha önce aralarında husumet olan Ender Toraman (37), Metin Çırak (32) ve E.İ. arasında tartışma yaşandı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu E.İ. tabancayla ateş ederek Ender Toraman ve ve Metin Çırak’ı yaraladı. Vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralanan Toraman ve Çırak önce Borçka Devlet Hastanesi’ne ardından da Artvin Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Artvin Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaralılardan Ender Toraman burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybederken, diğer yaralı Metin Çırak’ın ise Rize 82. Yıl Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Olay sonrası kaçan E.İ.’nin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Öte yandan daha önce Ender Toraman’ın köpeğinin çıkardığı sesler nedeniyle E.İ.’nin ailesi ile aralarında daha önce kavga yaşandığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel