Artvin'de korkutan şüphe!

Artvin’in Şavşat ilçesi Kocabey köyünde yaşanan yangınlarda kundaklama şüphesi dikkat çekiyor. Artvin’in Şavşat ilçesinde son 1 ay içerisinde 8 ayrı yangın çıkarken, bir gün önce yangın çıkan Kocabey köyünde dün gece yine yangın çıktı. Şavşat ilçesine bağ

Artvin'de korkutan şüphe!

Artvin’in Şavşat ilçesi Kocabey köyünde yaşanan yangınlarda kundaklama şüphesi dikkat çekiyor. 

Artvin’in Şavşat ilçesinde son 1 ay içerisinde 8 ayrı yangın çıkarken, bir gün önce yangın çıkan Kocabey köyünde dün gece yine yangın çıktı. Şavşat ilçesine bağlı Kocabey Köyü Sarıkışla mahallesinde gece saat 24.00 sularında Özcan Yazar ve Özgen Yazar’a ait ahır ve samanlıkta başlayan yangın paniğe neden oldu. Vatandaşların büyük bir çoğunluğunun uyuduğu bir saatte ahır ve samanlıkta başlayan yangını o saatte uyumayan emekli bir polis memuru silah atarak vatandaşları silah sesi ile uyandırdı. Tamamen ahşap olan ahır ve samanlıkların içerisinde kuru ot dolu olduğu için alevler bir anda büyüdü. Yangını görüp gelen vatandaşların çabası sonuç vermedi. Yangın olay yerine gelen Şavşat Belediyesi ve Orman İşletmesi’nin itfaiye araçları ile evlere sıçramadan kontrol altına alındı.

Kocabey köyünde iki günde aynı kardeşlere ait ahır ve samanlıklarda yangın çıkması kafalarda soru işareti oluştururken, yangınlarda kundaklama şüphesi üzerinde duruluyor. ir gün öncede diğer kardeşlerden Ertaç Yazar ve Cavit Yazar’ın samanlıkları yanmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler