Artvinde Gönül Elçileri projesi başlıyor

 Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı koordinesinde, Başbakanın eşi Emine Erdoğan'ın himayesinde başlatılan 'Gönül Elçileri Projesi' Artvin'de hayata geçiriliyor.Toplumda gönüllülük kavramına yönelik farkındalık geliştirmek, toplumsal kalkınmaya katkı sağ

Artvinde Gönül Elçileri projesi başlıyor

 Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı koordinesinde, Başbakanın eşi Emine Erdoğan'ın himayesinde başlatılan 'Gönül Elçileri Projesi' Artvin'de hayata geçiriliyor.

Toplumda gönüllülük kavramına yönelik farkındalık geliştirmek, toplumsal kalkınmaya katkı sağlayacak gönüllü sayısını artırmak, gönüllülüğü yaygınlaştırmak ve insan kaynağı ihtiyacını kuvvetlendirmek amacıyla geliştirilen proje, Artvin Valisi Necmettin Kalkan'ın eşi Hatice Kalkan tarafından hayata geçirililor.

Artvin Valiliği üzerinden gönüllü olmak isteyenler ve hizmet almak isteyenlerin başvurularının da alındığı proje gönüllülük esasına dayalı olarak yapılıyor.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Orhan Külekçi, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Proje, daha başlar başlamaz ilgi görmeye başladı. Artvin merkez ve ilçelerinde 2 bin 625 kişi ihtiyaç sahibi, bu yüzden çok gönüllüye ihtiyacımız var." dedi.

Bu ve benzeri konularla ilgili geçen hafta Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Müsteşarı Ahmet Zahteroğulları, Artvin'i ziyaret etmiş, iki gün süren bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel