Artvin'de feci kaza!

Artvin’in Borçka ilçesinde meydana gelen kazada 1 kişi öldü, 5 kişi yaralandı.Edinilen bilgiye göre, Hopa yolu istikametinden Borçka istikametine gelmekte olan Özgür Levent Yücel (34) yönetimindeki 08 AN 927 plakalı otomobil, Borçka şehir girişi Halı Saha

Artvin'de feci kaza!

Artvin’in Borçka ilçesinde meydana gelen kazada 1 kişi öldü, 5 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Hopa yolu istikametinden Borçka istikametine gelmekte olan Özgür Levent Yücel (34) yönetimindeki 08 AN 927 plakalı otomobil, Borçka şehir girişi Halı Saha mevkiinde önce mıcıra kapılan sonra sağ ön lastiğinin patlaması sonucunda direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi üzerine İçkale Deresi’ne uçtu. Kazada sürücü Özgür Levent Yücel olay yerinde hayatını kaybederken, eşi Hacer Yücel (36), ikiz çocukları Özge ve Özgü Yücel (7), Hafız Kadir Bildirici (64) ile Hediye Bildirici (69) yaralandı. Yaralılar, Borçka Devlet Hastanesi’nde yapılan ilk müdahale sonrası Artvin Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.
 
Kazada Hediye Bildirici’nin aracın içindeki torunlarını bir bir çıkarıp aracın üstüne yatırarak dere sularına kapılmaktan kurtardığı öğrenildi. Kazanın oluş şeklini anlatan görgü tanıkları, aracın durmaya çalıştığını ancak yolun kenarında bulunan mıcırın aracın durmasına yetmeyince duvarı aşarak aracın dereye uçtuğunu belirttiler. Aynı mevkide birçok defa kaza olduğunu ve sebebinin büyük çoğunluğu ise yol hatasından kaynaklandığını savundular. Öte yandan ayni istikamette mıcıra kaptıran bir sürücü, Erkan Navdar ve yanında bulunan arkadaşları son anda ezilmekten kurtuldular.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel