Artvin'de elektrik kesintisi

 Artvin Yusufeli ilçesi ile Hopa ilçesine bağlı Kemalpaşa beldesinde elektrik kesintisi gerçekleştirilecek.      ÇEDAŞ Artvin Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, enerji nakil hatlarında arızalı kesicinin değiştirileceği, bu nedenle 21 Mart Perşembe

Artvin'de elektrik kesintisi

 

Artvin Yusufeli ilçesi ile Hopa ilçesine bağlı Kemalpaşa beldesinde elektrik kesintisi gerçekleştirilecek. 
     
ÇEDAŞ Artvin Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, enerji nakil hatlarında arızalı kesicinin değiştirileceği, bu nedenle 21 Mart Perşembe günü 12.00-12.30 saatleri arasında Kemalpaşa beldesinin Cumhuriyet, Uzunyalı mahalleleri ile Üçkardeş, Kaya, Çamurlu, Sarp ve Kazımiye köylerinde elektrik kesinti gerçekleştirileceği belirtildi. 
     
Açıklamada, Yusufeli ilçesinde enerji nakil hatlarında yapılacak bakım çalışması sebebiyle 20 Mart Çarşamba günü 12.00-12.30 saatleri arasında Çağlayan, Yağcılar, Yarbaşı ile Zeytincik köylerinde kesinti uygulanacağı kaydedildi. 
     

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel