Artvin'de dev dalgalar...

Doğu Karadeniz Bölgesini 2 gün boyunca etkisi altına alan yağışlı hava ve fırtına Arhavi’de de etkisini gösterdi. Yaklaşık 4 İle 6 Metre boyundaki dev dalgalar özellikle Balıkçı barınağı olarak da adlandırılan mevkide etkisini gösterdi.  Şiddetli Rüzgâr v

Artvin'de dev dalgalar...

Doğu Karadeniz Bölgesini 2 gün boyunca etkisi altına alan yağışlı hava ve fırtına Arhavi’de de etkisini gösterdi. Yaklaşık 4 İle 6 Metre boyundaki dev dalgalar özellikle Balıkçı barınağı olarak da adlandırılan mevkide etkisini gösterdi.  

Şiddetli Rüzgâr ve yağışla birlikte oluşan fırtına özellikle denizin kabarmasına ve dalgaların karayoluna kadar çıkmasına sebep oldu, ayrıca balıkçı barınağının da gün boyunca tehlike altında kalmasına sebep oldu.  

Arhavi sahilinde uzun zamandır böyle bir manzara seyretmeyen Arhavililer de yüksekliği 6 metreyi bulan dev dalgaları seyrettiler ve bol bol fotoğraf çektiler. 2 gün boyunca etkili olan yağışlı hava ve fırtına yılın en belirgin kar yağışının sahile inmesi önlerken üst köyler olan, Balıklı, Üçırmak, Dikyamaç, Dülgerli gibi köylerde yılın ilk kar yağışı görüldü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler