Artvin'de çok ilginç olay!

SÜRÜCÜLERİ YAVAŞLATMAK İÇİN YOL KENARINA TELEVİZYON YERLEŞTİRMİŞTİ Artvin'de evinin önünden hızla geçen ve toz kaldıran araçları yavaşlatmak için yolun iki yanına televizyon yerleştiren Kenan Yılmaz, yol asfaltla kaplanınca televizyonları dereye attı. Bor

Artvin'de çok ilginç olay!

SÜRÜCÜLERİ YAVAŞLATMAK İÇİN YOL KENARINA TELEVİZYON YERLEŞTİRMİŞTİ

Artvin'de evinin önünden hızla geçen ve toz kaldıran araçları yavaşlatmak için yolun iki yanına televizyon yerleştiren Kenan Yılmaz, yol asfaltla kaplanınca televizyonları dereye attı.

Borçka'nın Alaca Köyü Yanıklı Mahallesi'nde yaşayan Kenan Yılmaz (57), evinin önünden hızla geçen araçların yoldan kaldırdığı tozdan kurtulmak için bir süre önce ilginç bir yol buldu. Televizyon tamircisinden aldığı çalışmayan 3 televizyonu yolun iki yanına yerleştiren Yılmaz, sürücülerin televizyonları görünce yavaşlaması nedeniyle tozdan büyük ölçüde kurtuldu. Kenan Yılmaz, geçtiğimiz günlerde de evinin önünden geçen yol asfaltla kaplanınca, artık gerek kalmadığını söylediği televizyonları dere yatağına atarak kırdı.

Emekli olduktan sonra köyüne yerleştiğini belirten Kenan Yılmaz, "Özellikle yaz aylarında yoldan geçen araçlar çok toz kaldırıyordu. Balkona bile çıkamaz hale gelmiştik. Yoldan geçen araçların hızını kesmek için düşünürken aklıma bu fikir geldi. Yolun iki yanına televizyon ekranlarını yerleştirince sürücüler merak edip yavaşlamaya ya da durmaya başladı. Böylece tozdan bir nebze kurtuldum. Haberin gazetelerde yer almasının ardından zaten programda olan yolun asfaltlanması işi de hızlandı. Geçtiğimiz günlerde yola asfalt dökülünce televizyon ekranlarına da gerek kalmadı" dedi. Yılmaz daha sonra 3 televizyonu yol kenarındaki dere yatağına atarak kırdı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel